شیر برنج یکی از غذاهای فوقالعاده خوشمزه و ساده ایرانی است؛ شیر برنج یک صبحانه مقوی است. بعضی آن را گرم میل میکنند و بعضی سرد. من خودم وقتی بچه بودم همیشه وقتی گرم بود میخوردم. البته به زور شکر و اصلا دوست نداشتم. یادم نمیاد کی و کجا، شیر برنج رو سرد خوردم و تازه فهمیدم چه غذای خوشمزهایه.
بهتون پیشنهاد میکنم حتما سرد تست کنید.
در ادامه همراه کوک استپس باشید با پخت یک شیر برنج خوشمزه و نکات مهم پخت آن.
انواع دسرها و انواه شیرینی هایی که آموزش دادیم را ببینید.
گام 1: ابتدا برنج نیمدانه را چند ساعت خیس می کنیم. در صورت عجله داشتن میتوان از خیس کردن صرف نظر کرد.
گام 2: برنج را با مقداری آب میگذاریم با حرارت متوسط بپزد. در حین پختن چند بار هم بزنید.
گام 3: برنج که شروع به وا رفتن کرد و آب آن کم شد، شیر را به آن اضافه میکنیم.
گام 4: کمی که با شیر جوشید، پودر هل را به آن اضافه میکنیم. می توانید کمی زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.
گام 5: در انتهای پخت کمی گلاب به آن اضافه کنید. در این مرحله میتوانید کمی شکر یا عسل به شیر برنج اضافه کنید.
طرز تهیه حلیم خانگی فوق العاده را هم بخوانید
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
شیر 1 لیتر
برنج نیم دانه 1 پیمانه
عسل یا شکر به میزان دلخواه
گلاب دو قاشق غذاخوری
هل سایده شده نوک قاشق چایخوری
زعفران دلخواه
دیدگاه بگذارید