هویج کبابی

طرز تهیه کاسرول بادمجان - کاسترول بادمجان
طرز تهیه کاسرول بادمجان
می 10, 2020
پیتزای بادمجان - طرز تهیه پیتزای بادمجان
پیتزای بادمجان
می 12, 2020

هویج کبابی – طرز تهیه هویج کبابی

همه ما از هویج در غذاهای متعددی از جمله هویج پلو یا انواع سوپ استفاده میکنیم. و از خواص متعدد آن با خبریم. اما هویج  کبابی را شاید همه نخورده باشند. امروز برایتان طرز تهیه هویج کبابی را آموزش می دهم.

بهتر است قبل از هر چیز مختصری از خواص هویج به شما بگویم. هویج یا زردک، گیاهی دو ساله از خانواده چتریان است

هویج دارای ویتامین‌های مختلف مثل B6، Kو آلفا و بتا کاروتن (ماده‌ای که موجب نارنجی شدن آن می‌شود) و مواد معدنی مختلف است. جالب است بدانید که هویج پخته بیشتر از هویج خام آنتی اکسیدان دارد.

ارزش غذایی هویج

تشکیل دهنده اصلی

مقدار در100 گرم

انرژی (کالری)

114 کیلوکالری

کربوهیدرات

15.17 گرم

پروتئین

1.47 گرم

چربی

5.38 گرم

آب

76.46 گرم

فیبر

4.43 گرم

قند

7.51 گرم

کلسترول

0.00 میلی گرم

 

نام ویتامین

مقدار در 100 گرم

ویتامین A

1189.88 میکروگرم

ویتامین D

0.00 میکروگرم

ویتامین E

1.35 میلی گرم

ویتامین K

23.05 میکروگرم

ویتامین C

8.41 میلی گرم

تیامین (B1)

0.09 میلی گرم

ریبوفلاوین (B2)

0.09 میلی گرم

نیاسین (B3)

1.48 میلی گرم

کولین (B4)

13.94میلی گرم

پانتوتنیک اسید (B5)

0.39 میلی گرم

ویتامین B6

0.21 میلی گرم

فولات (B9)

21.06میکروگرم

ویتامین B12

0.00 میلی گرم

 

هویج به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن و آنتی اکسیدان، دارای خواص شگفت‌انگیزی برای جوانی و سلامت پوست است.

تضمین سلامت دندان‌ و لثه‌ ، پاکسازی و سم زدایی بدن،پیشگیری از سکته از دیگر خواص هویج هستند.

امروز میخواهم به شما یک میان وعده آموزش دهم تا بتوانید به جای مواد مضری که در اوقات بیکاری یا تماشای فیلم می خورید از هویج کبابی استفاده کنید.

در ادامه با طرز تهیه هویج کبابی همراه کوک استپس باشید.

مواد لازم

  • هویج ۳ یا ۴ عدد درشت
  • جعفری چند برگ
  • روغن زیتون یا مایع یا کره کمی
  • نمک کمی
  • فلفل به مقدار دلخواه
  • پودر سیر به مقدار دلخواه
  • پنیر پارمزان به مقدار دلخواه

مواد لازم برای سس

  • ماست یونانی یا ماست پرچرب ۲ قاشق غذا خوری
  • آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر به میزان دلخواه

طرز تهیه هویج کبابی

گام ۱: ابتدا هویج ها را خوب بشویید. اگر دوست داشتید پوست بکنید. واگر نه نیازی به پوست کندن ندارند.

گام ۲: هویج ها را چرب کنید. سپس روی آن ها نمک، فلفل و پودر سیر بپاشید. خوب هویج ها را با ادویه مخلوط کنید تا تمام هویج ها طعم بگیرند. سپس در ماهیتابه یا سینی فر قرار دهید.

گام ۳: روی هویج ها پنیر پارمزان و جعفری بریزید.

گام ۴: در فر قرار دهید . یا روی اجاق گاز و هر از گاهی هویج ها را زیر و رو کنید تا همه جای آنها به خوبی کبابی شود.

طرز تهیه سس هویج کبابی

گام ۵: ماست و آبلیمو را با هم مخلوط می کنیم. بهتر است ماست یونانی استفاده کنید. به جای ان ماست پرچرب هم می توانید استفاده کنید.

گام ۶: نمک، فلفل و پودر سیر هم به آن اضافه کنید.

امیدوارم از طرز تهیه هویج کبابی را دوست داشته باشید. این خوراکی یک میان وعده خوشمزه و سالم است و می تواند جایگزین تنقلات مضر باشد.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

در انتها فیلمی را که از مراحل تهیه هویج کبابی برایتان تهیه کردیم را ببینید.

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

هویج کبابی – طرز تهیه هویج کبابی
 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت