طرز تهیه چیز کیک یخچالی

طرز تهیه شیرینی مربایی
طرز تهیه شیرینی مربایی
می 22, 2020
پیچاق قیمه اردبیلی - طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی
پیچاق قیمه اردبیلی
می 25, 2020

طرز تهیه چیز کیک یخچالی فوق العاده خوشمره و راحت

چیز کیک یخچالی یک دسر شیک و آسان است؛ که نیازی به پخت ندارد.

چیز کیک یک دسر محبوب در دنیا است. که طرز تهیه آن به دو صورت پختنی و بدون پخت است. از آنجا که پخت آن کمی دردسر دارد، امروز در کوک استپس مدل یخچالی و بدون پخت آن را که به چیز کیک یخچالی معروف است را به شما آموزش می‌دهم.

اگر دوست دارید مدل پختنی چیز کیک را تهیه کنید، در آینده نزدیک آموزش آن را هم برایتان آماده می‌کنم.

از آنجا که دستور پخت ها را بدون تست در سایت قرار نمی‌دهم، منتظر باشید تا نمونه تست شده آن را برایتان تهیه کنم.

در ادامه با طرز تهیه چیز کیک یخچالی همراه کوک استپس باشید.

با طرز تهیه انواع دسر در کوک استپس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک 

  • بیسکوییت ۲۰۰ گرم (هر بیسکوییت ساده ای که دوست دارید مثل ساقه طلایی یا پتی بور)
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • کره ۸۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱۰ گرم
  • آب یک سوم پیمانه(لیوان دستل دار فرانسوی)
  • پودر قند ۵ قاشق غذاخوری
  • ژله طعم دلخواه یک بسته
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • میوه برای تزئین متناسب با ژله

من برای این چیز کیک از ژله توت فرنگی استفاده کردم و از خود توت فرنگی برای روی چیز کیک استفاده کردم.

 

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

گام ۱ ابتدا برای تهیه چیز کیک یخچالی ، بیسکوییتمان را کاملا خرد و پودر می‌کنیم. هم میتوانید بیسکوییت را بکوبید و هم داخل غذا ساز پودر کنید.

گام ۲: کره را آب می‌کنیم و روی بیسکوییت‌ها می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. تا تمام بیسکوییت کره‌ای شود.

قالب برای چیز کیک یخچالی:

برای تهیه چیز کیک یخچالی هم می‌توانید از قالب کمربندی استفاده کنید و هم قالبهای معمولی که ترجیح بر قالب‌های کمربندی است زیرا جدا کردن آن از قالب راحت است.

برای استفاده از قالب‌های دیگر در قالب کاغذ روغنی بگذارید تا پس از آماده شدن با کمک کاغذ، چیز کیک را از قالب خارج کنید.

اگر از قالب کمربندی استفاده می‌کنید و می‌خواهید در ظرف دیگری سرو کنید. کف قالب را جدا کرده و دور قالب را در ظرف سروتان قرار دهید.

گام ۳ :  بیسکوییتی که با کره مخلوط کردید، درون قالب بریزید و آن را یکدست کنید و با فشار، فشرده کنید تا منسجم شود. سپس در یخچال قرار دهید تا لایه دوم را درست کنیم.

گام ۴: پنیر خامه ای، خامه، پودر قند و وانیل دا با هم مخلوط می‌کنیم. با همزن برقی یا دستی فرقی ندارد. فقط سریع هم بزنید تا یکدست شود. همچنین زیاد هم نزنید.

گام ۵: پودر ژلاتین را در  یک سوم لیوان آب جوش حل کنید. یا همان یک سوم لیوان آب و ژلاتین را در ظرفی ریخته هم بزنید و بگدارید بجوشد. وقتی کامل حل شد از روی حرارت بردارید. یا آنکه آب را بجوشانید سپس پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان اب جوش حل کنید.

گام ۶: صبر کنید دمای آب پایین آید. سپس با مخلوط پنیر خامه ای ترکیب می‌کنیم. خوب بهم بزنید تا مخلوط کاملا یک دست شود.

گام ۷: مخلوط را روی بیسکوییت می‌ریزیم و سطحش را صاف می کنیم. برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

گام ۸: بعد دو یا سه ساعت که مخلوط ژلاتین و خامه کاملا گرفت؛ پودر ژله دلخواه را در ۲ لیوان آب جوش یا کمی کمتر حل می‌کنیم.

گام ۹: صبر می‌کنیم تا حرارت آب کم شود. سپس ژله را روی چیز کیک مان می‌ریزیم. اگر دوست دارید میوه هم داخل ژله استفاده کنید. می‌توانید، ژله را در دو مرحله بریزید. ابتدا ژله را ریخته و میوه هم دخلش قرار دهید. میوه ها معمولا روی ژله شناور می‌شوند. چیز کیک را در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس کمی دیگر ژله روی میوه‌ها بریزید. این گونه میوه‌ها در میان ژله می‌مانند.

البته من در اینجا توت‌فرنگی‌ها را لایه لایه  در هم قرار دادم تا روی ژله شناور نشوند.

به همین راحتی چیز کیک یخچالی آماده شد. امیدوارم درست کنید و نظراتتان را با کوک استپس در میان بگذارید

 

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

فیلمی هم از مراحل تهیه چیز کیک یخچالی برایتان تهیه کرده‌ایم می توانید ببینید.

 

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت