کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و پرطرفدار ایرانی است. من از بچگی عاشق کوکو سیب زمینی بودم. هر وقت کسی می پرسید مینا غذا چی برات درست کنم تنها غذایی که نمی گفتم کوکو سیب زمینی یا به زبون بچگیم کوکو سیب زمنی بود.
برای پخت کوکو سیب زمینی روش های مختلفی وجود دارد. همچنین دو مدل می توانیم درست کنیم هم با سیب زمینی پخته هم با سیب زمینی خام.
در ادامه همراه کوک استپس باشید برای پخت یک کوکو سیب زمینی ساده و خوشمزه.
گام ۱: ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و آبپز می کنیم.
گام ۲: بعد از آنکه سیب زمینی ها پخته شد، آنها را پوست کنده و خوب له میکنیم.
گام ۳: نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه های دلخواهتان را به سیب زمینی اضافه کرده.
گام ۴: تخم مرغها را اضافه کرده.
گام ۵: کمی آرد سوخاری به موادمان اضافه میکنیم تا حدی که مواد شل نباشد.
گام ۶: تابه را روی شعله قرار داده و روغن ریخته، می گذاریم تا داغ شود.
گام ۷: میتوانید دستتان را چرب کنید. یا یک ظرف آب کنار دستتان قرار دهید و کف دستتان را خیس کنید. از مواد کوکو گلولههایی برداشته و کف دستتان صاف کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
گام ۸: دو طرف کوکو ها را خوب سرخ کنید . میتوانید یک روی کوکو ها کمی کنجد بپاشید. سپس برگردانید تا همراه با روی دیگر کوکو سرخ شود.
همراه کوک استپز باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
انواع پلوهای ایرانی را همراه با نکته های آن بیاموزید.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
نمک
زردچوبه
فلفل
کنجد
/>
دیدگاه بگذارید