کرانچی سیب زمینی بسیار ترد و خوشنزه است. میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. برای دورهمیهای دوستانه یک خوراکی بسیار خوشمزه و مناسب است. حتی میتوانید برای کودکانتان هم ان را تهیه کنید.
توجه داشته باشید کرانچی روغن زیادی برای پخت استفاده میکند. حتما بعد از سرخ کردن آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی کرانچی ها کگرفته شود.
در ادامه همراه کوک استپس باشید برای تهیه کرانچی خانگی و خوشمزه.
در این دستور پخت اندازه نمی گویم چون کاملا دلخواه است. فقط توجه کنید نشاسته ذرت را به قدری بزنید که مخلوط به دست نچسبد.
گام ۱: ابتدا سیب زمینیها را آبپز کنید و پوست بکنید.
گام ۲: سیبزمینیها را پوست گرفته و خوب له کنید.
گام۳: ادویه های دلخواهتان که من زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر، نمک و همچنین پنیر چدلر یا گودا را با سیب زمینی مخلوط کنید.
گام ۴: سپس نشاسته ذرت را کم کم به سیب زمینی اضافه کنید و مخلوط کنید تا به خمیر مناسبی که به دست نچسبد برسید. توجه کنید که خیلی هم سفت نشود که هنگام وردنه کردن ترک بخورد.
گام۵: روی سطحی کمی نشاسته بپاشید و خمیر سیب زمینی تان را روی آن با وردنه باز کنید. به اندازههای دلخواه خمیرتان را به صورت نوارهای نازک برش بزنید.
گام۶: رشته ها را در روغن داغ خوب سرخ کنید.
طرز تهیه ترتیلا را هم ببینید و برای میان وعده هایتان تهیه کنید.
نوش جانتان
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
سیبزمینی ۳ عدد متوسط
نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری
ادویه شامل(زردچوبه، پودر سیر، فلفل)
نمک
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده کمی
دیدگاه بگذارید