توپک سیبزمینی یکی از سادهترین فینگر فودها و میان وعدههاست که میتوانید خیلی سریع و راحت آماده کنید. این غذا یا پیش غذای ساده باب دل کودکان دلبندتان نیز هست. پس همراه کوک استپس باشید برای آموزش طرز تهیه توپک سیبزمینی خوشمزه.
انواع فینگر فودها را در کوک استپس یاد بگیرید و بپزید.
سیبزمینی یکی از مواد غذاییهای پرمصرف در آشپزی است اگر دوست دارید خواص سیبزمینی را بدانید مقاله خواص بیشمار سیب زمینی را مطالعه نمایید.
همراه کوک استپس باشید برای آموزش توپک سیبزمینی
طرز پخت توپک سیبزمینی بسیار ساده است.
گام 1: ابتدا سه عدد سیبزمینی متوسط را آب پز کنید. سپس آن ها را پوست کنده و له کنید.
گام2: ادویههای گفته شده شامل (نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پاپریکا) را اضافه میکنیم.
گام 3: جعفریها را خرد کرده به موادمان اضافه میکنیم.( من از جعفری خشک که در خانه داشتم اضافه کردم)
گام 4: اگر پنیر چدار ورقهای دارید آن را خرد کنید و اضافه کنید.
گام 5: تمام مواد را با هم ترکیب میکنیم.
گام 6: روغن را در تابهای میریزیم و میگذاریم داغ شود.
گام 7: دستمان را چرب میکنیم. از مواد سیبزمینی یک گلوله کوچک برمیداریم و گرد میکنیم. سپس در تخممرغ هم زده میغلتانیم. سپس از تخممرغ در آورده داخل پودر سوخاری میغلتانیم.
گام 8: توپکهای سیبزمینی را در روغن سرخ میکنیم. سپس روی یک دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
این توپکهای سیبزمینی خوشمزه را با سسی که دوست دارید میل کنید.
توپک سیبزمینی میتواند یک پیشغذای ساده و شیک در مهمانیهای شما باشد. با پخت آنها سلیقهتان را به رخ مهمانهایتان بکشید.
برای تهیه توپک سیبزمینی هم میتوانید از جعفری تازه استفاده کنید هم جعفری خشک. من همیشه در خانه مقداری جعفری خشک دارم که هر وقت هوس غذایی کردم که جعفری لازم داشت استفاده کنم.
میتوانید پنیر چدار را در میان گلولههایتان قرار دهید. من برای راحتی بیشتر با مواد ترکیب کردم.
دستتان را چرب کنید تا مواد به دستتان نچسبد.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
سیبزمینی 3 عدد متوسط
جعفری دو قاشق غذا خوری
پنیر چدار دو تا سه ورق
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
ادویه ها شامل:
نمک
فلفل
پودر سیر
زردچوبه
پاپریکا
دیدگاه بگذارید