شیرینی پفکی ساده و خوشمزه با زرده تخم مرغ

قرابیه یونانی
قرابیه یونانی با گردو
آوریل 1, 2020
نان خانگی
پخت نان خانگی بسیار ساده
آوریل 1, 2020

دستور پخت شیرینی پفکی

شیرینی پفکی، یکی از شیرینی های ساده است که به راحتی در خانه میتوانید درست کنید. روش های مختلفی هم برای پخت این شیرینی وجود دارد. امروز در کوک استپز یک مدل از این شیرینی را با مغز گردو به شما اموزش میدهیم. امیدوارم این شیرینی خوشمزه را درست کنید و نظراتتان را برای ما بنویسید.

آشپزی گام به گام با کوک استپز

این شیرینی پفکی بسیار ساده است . مواد زیادی نمی خواهد. زمان پختش هم کوتاه است. هم در فر میتوانید آن را بپزید هم روی اجاق گاز.

شرینی پفکی با زرده تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی

توجه کنید منظور از قالب در این دستور پخت لیوان فرانسوی دسته دار است.

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد قنادی یک قاشق و نصفی (قاشق غذا خوری)
  • نشاسته ذرت نصف قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی (نوک قاشق چایخوری)
  • پودر قند نصف پیمانه (نصف لیوان فرانسوی دسته دار)
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • گردو یک مشت

توجه : اگر آرد قنادی نداشتید از آرد نانوایی هم میتوانید استفاده کنید.

مراحل پخت شیرینی

گام ا : ابتدا زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و با هم زن دستی کم بزنید تا از حالت لختی خارج شوند

گام ۲ : پودر قند را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کرده انقدر بهم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود. بهتر است با همزن برقی انجام شود . با همزن دستی کمیاین مرحله طول میکشد و شاید به نتیجه مطلوب نرسید.

گام ۳ : نوک قاشق چایخوری وانیل را اضافه میکنیم.

گام ۴: بکینگ پودر را به همراه آرد و نشاسته ذرت الک میکنیم و به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. با کمک لیسک یا همزن دستی هم می زنیم.

گام ۵ : گردوهای خورد شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

گام ۶ : در سینی فر یا ماهیتابه یک کاغذ روغنی قرار میدهیم. مواد را با قاشق و با فاصله روی کاغذ میریزیم. توجه کنید فاصله بین شیرینی ها کمی زیاد باشد چون پف میکنند.

گام ۷: سینی را داخل فری که از قبل گرم کرده اید برای ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت با دمای ۱۰۰ درجه قرار دهید.

گام ۸ : بعد از پخت بگذارید شیرینی ها خنک شوند، سپس آنها را از کاغذ جدا کنید.

شیرینی ها را در ظرف در دار نگهداری کنید یا روی آنها را سلفون بکشید. هم در یخچال هم محیط بیرون می توانید نگهداری کنید.

نکاتی برای تهیه شیرینی پفکی:

• اگر آرد قنادی نداشتید از آرد نانوایی هم میتوانید استفاده کنید.

• هر چه خورده های گردوهای شما درشت تر باشند، شیرینی حجیم تر می شود.

• اگر دوست داشتید رنگ آن زرد شود، کمی زعفران به مواد شیرینی اضافه کنید.

• برای اینکه بفهمید شیرینی ها پخته اند باید روی شیرینی ها سفت شده باشد.

• با یک قاشق روی شیرینی ها بزنید و مطمئن شوید که شل نیست.

• اگر هنوز شیرینی هایتان نپخته اند دوباره در فر قرار دهید تا بپزند.

شیرینی را همراه چای میل کنید نوش جانتان. شیرینی های ساده دیگری هم در سایت قرار دارد. مثل شیرینی پنجره ای و ... آنها را هم امتحان کنید.

نظراتتان را برای ما بنویسید. ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال نمایید.
شرینی پفکی با زرده تخم مرغ
شرینی پفکی با زرده تخم مرغ
شرینی پفکی با زرده تخم مرغ
 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت