طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار ساده و راحت

طرز تهیه ماکارونی - ماکارونی با مایه جدا
طرز تهیه ماکارونی – ماکارونی با مایه جدا
آوریل 27, 2020
طرز تهیه بامیه خانگی - طرز تهیه بامیه بدون قالب
طرز تهیه بامیه خانگی بسیار خوش طعم و ترد مخصوص افطاری
می 4, 2020

طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار ساده و راحت – آموزش همراه فیلم

خمیر پیتزا مهمترین قسمت هر پیتزایی است. شاید یک سری افراد فکر کنند، درست کردنش خیلی وقت می‌برد یا سخت است . اما باید به شما بگویم که درست کردن خمیر پیتزا در خانه خیلی بهتر از استفاده از خمیرهای پیتزای آمادست. هم لذت آشپزی را بیشتر می‌کند. هم طعم بی نظیری به پیتزای شما می‌دهد. در این آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا به روشی بسیار ساده را به شما می گوییم.

در این پست یک مورد خمیر پیتزای بسیار بسیار ساده را به شما آموزش می‌دهم. خودم اکثرا این مدل را درست می‌کنم. حتما امتحان کنید. حتی اگر دفعه اول خوب نشد باز هم امتحان کنید تا کاملا دستتان بیاید پخت خمیر. البته این خمیر به قدری ساده است که همان بار اول یک پیتزای خوشمزه را تجربه می‌کنید.

پس همراه کوک استپس باشید برای تهیه یک خمیر پیتزای ساده و فوق العاده. در ضمن فیلمی هم از مراحل تهیه خمیر تهیه کردیم. می‌توانید فیلم را در انتهای متن تماشا کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا

مواد برای یک عدد پیتزای بزرگ یا دو عدد مینی پیتزا است.

  • آرد (آرد نان لواش یا بربری فرقی ندارد) یک و نیم لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • روغن مایع یا ترجیحا زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر یک قاشق چایخوری
  • شکر یک قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • آب سه چهارم لیوان

مراحل تهیه خمیر پیتزا

عمل آوردن مایه خمیر

گام ۱:  باید تست کنیم که خمیر مایه‌ای که داریم عمل می‌کند یا خیر. برای این کار به ازای یک قاشق چایخوری خمیر مایه یک قاشق چایخوری شکر و دو قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط می‌کنیم و چند دقیقه‌ای کنار می‌گذاریم پس از ده دقیقه باید پف کند. اگر پف نکرد مایه خمیر عمل نمی‌کند و نباید در خمیر استفاده شود.

درست کردن خمیر

گام ۲: یک و نیم لیوان آرد را با نصف قاشق چایخوری نمک ، کمی زردچوبه و فلفل سفید الک می‌کنیم. البته زردچوبه و فلفل اختیاریست. اما طعم و رنگ خوبی به خمیر می‌دهد.

گام ۳: مایه خمیری که گذاشته بودیم عمل بیاد را اضافه می‌کنیم. اگر مطمئن هستید از خمیر مایه تان می توانید بدون انجام گام ۱ ، مستقیم مایه خمیر خشک را به آرد اضافه کنید. هم می‌زنیم.

گام ۴: سپس آب را کم کم به آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر شل نشود. سپس روغن زیتون یا روغن مایع را به خمیر اضافه می‌کنیم.

گام ۵: با دست خمیر را ورز می‌دهیم. تا جایی که به دست نچسبد. کمی می‌توانید آرد اضافه کنید. اما توجه کنید زیاد نشود و خمیر سنگین نشود.

گام ۶: بعد اینکه خمیر دیگر به دستتان نچسبید. ظرفی را چرب کنید. خمیر را در ظرف قرار دهید . روی ظرف را با سلفون یا پارچه‌ای که کمی نم‌‌دار کرده‌اید بپوشانید و بگذارید ۴۵ دقیقه استراحت کند.  

گام ۷ : بعد ۴۵ دقیقه حجم خمیر دو برابر می‌شود و خمیر پیتزا آماده درست کردن پیتزا است.

گام ۸: هر موادی که دوست داشتید میتوانید تهیه کنید و روی خمیر‌پیتزا یتان بریزید.

 

نکات  تهیه خمیر پیتزا:

  • اگر خمیر به دستتان می‌چسبید خیلی کم آرد اضافه کنید. اگر زیاد آرد بریزید خمیر سنگین می‌شود. و بافت و طعم خوبی نمی‌گیرد. به جای آن دستتان را چرب کنید هنگام ورز دادن.
  • اگر از به عمل آمدن مایه خمیرتان مطمئن هستید، می‌توانید بدون انجام گام۱ یعنی تست کردن مایه خمیر، مستقیم مایه خمیر خشک را به همراه شکر به آرد اضافه کنید.
  • زردچوبه و فلفل الزامی نیستند ولی طعم و رنگ خوبی به خمیر می‌دهند.
  • از فلفل قرمز یا سفید استفاده کنید. فلفل سفید تندتر از فلفل قرمز است دقت کنید.
  • از این خمیر در تهیه بسیاری از نانها و غذاها می توانید استفاده کنید.

توصیه من به شما اینست که خمیر پیتزایتان را خودتا ن درست کنید و از خمیر آماده استفاده نکنید. حتی شده یک خمیر پیتزای ساده مثل همین خمیر.

طرز تهیه پیتزا‌های مختلف را در کوک استپس بخوانید.

طرز تهیه پیتزای بادمجان

فیلم از مراحل تهیه خمیر پیتزا را در زیر ببینید

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت