پنکیک نوعی کیک ساده است و همانطور که از اسمش پیداست در ماهیتابه آماده می شود. پختش سریع و آسان است. پنکیک را میتوانید به عنوان صبحانه یا میان وعده به همراه عسل، مربا و شکلات میل کنید.
این کیک کوچک در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد. دلیل آن هم سادگی تهیه و پخت آن است. میتوانید تا آماده شدن چایتان کیک را آماده کنید
همچنین میتوانید پنکیک را در طعم های مختلفی درست کنید. قبلا طرز تهیه پنکیک کاکائویی را آموزش دادم. امروز پنکیک وانیلی با رنگ صورتی درست کردم.
رسپی آن کمی متفاوت از قبلی است. همراه من در کوک استپس باشید.
توجه: پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است
گام ۱: ابتدا کره را روی بخار آب ذوب می کنیم.
گام ۲: در کاسه ای گود تخم مرغ را میشکنیم. آن را هم می زنیم تا از حالت لختی در بیاد.
گام ۳: شیر، شکر، نمک، وانیل و کره آب شده یا روغن مایع را به آن اضافه میکنیم . مواد را هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه میکنیم
گام ۴: بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده. سپس آنها را کم کم در ظرف شیر و تخم مرغ الک میکنیم و هم می زنیم تا مخلوط صاف و یکدست شود.
گام ۵: یک تابه روی گاز قرار میدهیم منتظر می مانیم گرم شود. سپس با ملاقه کوچکی از مواد برداشته در ماهیتابه میریزیم. مواد را با ملاقه، وسط تابه بریزید؛ چون موادمان شل هست خودش کمی پخش میشود. نیازی به پخش کردن مواد نیست.
گام ۶: صبر می کنیم تا زیر پنکیک پخته شود. نشانه پخت زیر پنکیک اینست که روی پنکیک حباب تشکیل میشود.
گام ۷ : وقتی دو روی آن سرخ شد. آن را برداشته. باقی مواد را هم همین طور سرخ کنید.
سپس همراه کره ، عسل و مربا و شکلات نوش جان کنید.
کف تابه تان را متوانید کمی کره بمالید اما نه زیاد . فقط کف تابه کمی مالیده شود. نزنید هم مشکلی پیش نمی اید به شرط اینکه تفلن یا چدن تابه خراب نشده باشد.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
منظور از لیوان، لیوان دستهدار فرانسوی است
آرد یک پیمانه
شیر یا آب نصف پیمانه
شکر۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
کره یا روغن مایع یک قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
رنگ خوراکی دلخواه چند قطره
دیدگاه بگذارید