پیچاق قیمه اردبیلی

چیز کیک - طرز تهیه چیز کیک یخچالی
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
می 23, 2020
کیک موزی – طرز تهیه کیک موزی
کیک موزی
می 29, 2020

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

پیچاق قیمه از غذاهای سنتی اردبیل است. این غذا جزء جدا ناپذیر غذاها در مهمانی‌های اردبیل است. طرز تهیه پیچاق قیمه بسیار راحت است.

امروز برای شما طرز تهیه پیچاق قیمه را که از غذاهای پرطرفدار و سنتی اردبیلی است در کوک استپس آموزش می‌دهم.

آموزش آشپزی آسان با کوک استپس

این مقدار برای دو نفر است. برای درست کردن

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • خلال بادام نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • زعفران پودر شده نصف قاشق چای خوری
  • برگ بو 2 عدد
  • آب 3 تا 4 لیوان
  • کره محلی
  • آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • هل ساییده شده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

گام 1: ابتدا خلال بادام‌ها را یک تا دو ساعن قبل در آب خیس کنید.

گام 2: پیازها را خلالی خرد کرده و در مقداری کره یا روغن سرخ کنید.

گام 3: بعد از آنکه پیازها طلایی شدند، گوشت‌ها و برگ بو را اضافه کنید و همراه پیاز کمی تقت دهید.

گام 4: کمی که رنگ گوشت‌ها تغییر کرد به آن ادویه‌ها شامل ادویه کاری، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گام 5: مقداری آب جوش به همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و بگذارید تا گوشت‌ها به خوبی بپزد.

گام 6: بعد حدود یک ساعت که گوشت‌ها به خوبی پخته شدند؛ در ظرفی جداگانه خلال بادام‌ها را کمی تفت دهید. نه زیاد. سپس به خورشت اضافه کنید. همراه خلال بادام زعفرانی که از قبل دم کرده‌اید را نیز به آن اضافه کنید. (بهتر است زعفران را از قبل دم کنید و بعد به غذا اضافه کنید و مستقیم پودر را در خورشت نریزید.)

گام 7: بعد از 20 دقیقه به آن سری دوم ادویه‌ها شامل نمک، پودر هل و دارچین را اضافه کنید.

گام 8: اگر دوست دارید که رنگ غذا قرمزتر شود؛ یک قاشق مربا‌خوری رب را در روغن کمی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.

گام 9: آب خورشت که کم شد؛ به ازای هر نفر یک تخم مرغ به خورشت اضافه کنید. توجه کنید تخم مرغ را هم نزنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ‌ها بپزند.

نکات مهم در پخت پیچاق قیمه

  • برگ بو برای گرفتن بوی گوشت به کار می‌رود.
  • ادویه‌هایی مثل هل و دارچین را در دقایق انتهایی پخت اضافه کنید. به خصوص دارچین که خواص آن از بین نرود.
  • بهتر است زعفران را ابتدا دم کنید و در غذاها استفاده کنید.
  • روی زرده تخم‌مرغ‌ها چند زعفران قرار دهید.
  • پخت تخم‌مرغ‌ها به خودتان بستگی دارد هم می‌توانید عسلی بپزید و هم سفت. من تخم مرغ سفت برای غذا دوست دارم و گذاشتم زرده ها کامل پخته شوند.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

فیلمی از مراحل تهیه پیچاق قیمه برایتان تهیه کرده‌ایم می توانید ببینید.

 

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت