پیچاق قیمه از غذاهای سنتی اردبیل است. این غذا جزء جدا ناپذیر غذاها در مهمانیهای اردبیل است. طرز تهیه پیچاق قیمه بسیار راحت است.
امروز برای شما طرز تهیه پیچاق قیمه را که از غذاهای پرطرفدار و سنتی اردبیلی است در کوک استپس آموزش میدهم.
آموزش آشپزی آسان با کوک استپس
این مقدار برای دو نفر است. برای درست کردن
گام 1: ابتدا خلال بادامها را یک تا دو ساعن قبل در آب خیس کنید.
گام 2: پیازها را خلالی خرد کرده و در مقداری کره یا روغن سرخ کنید.
گام 3: بعد از آنکه پیازها طلایی شدند، گوشتها و برگ بو را اضافه کنید و همراه پیاز کمی تقت دهید.
گام 4: کمی که رنگ گوشتها تغییر کرد به آن ادویهها شامل ادویه کاری، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
گام 5: مقداری آب جوش به همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و بگذارید تا گوشتها به خوبی بپزد.
گام 6: بعد حدود یک ساعت که گوشتها به خوبی پخته شدند؛ در ظرفی جداگانه خلال بادامها را کمی تفت دهید. نه زیاد. سپس به خورشت اضافه کنید. همراه خلال بادام زعفرانی که از قبل دم کردهاید را نیز به آن اضافه کنید. (بهتر است زعفران را از قبل دم کنید و بعد به غذا اضافه کنید و مستقیم پودر را در خورشت نریزید.)
گام 7: بعد از 20 دقیقه به آن سری دوم ادویهها شامل نمک، پودر هل و دارچین را اضافه کنید.
گام 8: اگر دوست دارید که رنگ غذا قرمزتر شود؛ یک قاشق مرباخوری رب را در روغن کمی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.
گام 9: آب خورشت که کم شد؛ به ازای هر نفر یک تخم مرغ به خورشت اضافه کنید. توجه کنید تخم مرغ را هم نزنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغها بپزند.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
فیلمی از مراحل تهیه پیچاق قیمه برایتان تهیه کردهایم می توانید ببینید.
گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
تخممرغ 2 عدد
خلال بادام نصف لیوان دستهدار فرانسوی
زعفران پودر شده نصف قاشق چای خوری
برگ بو 2 عدد
آب 3 تا 4 لیوان
کره محلی
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه کاری به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
هل ساییده شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
دیدگاه بگذارید