کیک هلو یک کیک بسیار ساده و خوشمزه است. این کیک را میتوانید در فر یا در قابلمه روی گاز بپزید. خیلی سریع و راحت آماده میشود؛ و به عنوان یک میان وعده، همراه چای بسیار دلچسب است.
دستور پخت کیک هلو را میتوانید با میوههای دیگر مثل زردآلو، گیلاس، آلبالو و ... نیز امتحان کنید. من خودم با آلبالو هم درست کرده ام.
در ادامه همراه کوک استپس باشید برای تهیه یک کیک هلوی خوشمزه.
دقت کنید، منظور از لیوان، لیوان دستهدار فرانسوی است.
گام 1: ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و کمی هم میزنیم تا از حالت لختی در آیند.
گام 2: سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از آن وانیل را اضافه کنید.
گام 3: سپس کره ذوب شده و یا روغن مایع را به مواد اضافه میکنیم.
گام 4: بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و الک میکنیم. و کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آرد گوله گوله نشود. مایه کیک یکدست باشد.
گام 5: اگر دوست داشتید هلو را پوست بکنید. من خودم پوست نمیکنم. سپس هلوها را خرد کنید.
گام 6: روی هلوهای خرد شده، یک قاشق غذا خوری آرد بپاشید و هم بزنید. سپس داخل مواد کیک بریزید. این کار از ته نشین شدن تکه های هلو جلوگیری میکند.
گام 7: قالب کیک یا قابلمه را چرب کنید. مواد را دخل قالب کیک یا قابلمه ریخته . داخل فر با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید.
گام 8: بعد از آنکه کیک خنک شد میتوانید در یک ظرف دردار داخل یخچال نگهداری کنید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
منظور از لیوان، لیوان دستهدار فرانسوی است
آرد 1 لیوان معادل 120 گرم
شکر نصف لیوان (120 گرم)
کره ذوب شده یا روغن مایع 120 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخممرغ 2 عدد
هلو 2 تا 3 عدد درشت
دیدگاه بگذارید