طرز تهیه ترشی نازخاتون

نان اسفناج – طرز تهیه نان اسفناج
نان اسفناج
می 13, 2020
طرز تهیه شیرینی مربایی
طرز تهیه شیرینی مربایی
می 22, 2020

طرز تهیه ترشی نازخاتون – ترشی آسان و بسیار خوشمزه

ترشی نازخاتون بسیار خوشمزه و اشتها برانگیز است. اگر پر اشتها هستید، به شما هشدار می‌دهم موقع خوردن این ترشی. اما اگر شما از کسانی هستید که اشتهایتان کم است، حتما این ترشی را هنگام غذا میل کنید. به راحتی می‌توانید دو برابر اندازه همیشگی غذا بخورید.

اصل این ترشی برای مازندران است. ترکیب مواد ترشی طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌دهد. طعم دودی بادمجان و ترشی آبغوره و عطر و طعم سبزی‌های محلی، یک ترشی بی‌نظیرمی‌سازد.

در تهیه ترشی نازخاتون از سبزیجات معطر محلی استفاده می‌شود. اما ناراحت نشوید نازخاتون را در هر منطقه با سبزی‌های محلی آن منطقه درست می‌کنند. یا به راحتی می‌توانید از ریحان، نعنا، ترخون، جعفری و گشنیز در آن استفاده کنید.

امروز براتون طرز تهیه ترشی نازخاتون را می نویسم. خودم هم همین امروز آن را درست کردم. من سبزی خشک داشتم و از سبزی خشک برای تهیه آن استفاده کردم. شما می‌توانید از سبزی تازه استفاده کنید.

اینطور به شما بگویم هر سبزی معطری خواستید بریزید، مشکلی ندارد. با همه سبزی‌ها خوشمزه می‌شود. اگر سبزی معطری در شهرتان دارید می‌توانید از آن استفاده کنید.

خودم آنقدر این ترشی را دوست دارم که گاهی با برنج خالی هم مثل خورشت می‌خورم.

این ترشی را به محض تهیه آن می‌توانید سرو کنید که نکته خیلی مهم و خوبی است. دیگر نیاز نیست چند روز صبر کنید تا ترشی جا افتد.

همچنین به دلیل داشتن آبغوره ضررهای سرکه را هم ندارد.

در ادامه برای تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه همراه کوک استپس باشید.

مواد لازم

  • بادمجان   نیم کیلو
  • سیر کوبیده  2 بوته
  • سبزی معطر(نعنا،ترخون،ریحان،پیازچه)   200 گرم
  • فلفل مقداری
  • سیاه دانه  1-2 قاشق غذاخوری
  • آبغوره
  • نمک
  • توجه کنید تمام مواد را می‌توانید بنا به سلیقه خودتان کم یا زیاد کنید.

مراحل تهیه ترشی نازخاتون

گام1: برای تهیه ترشی نازخاتون اولین کاری که می‌کنیم اینه که بادمجان‌ها را می‌شوییم و بعد به هر روشی که دوست داریم کبابی می‌کنیم.

گام2:بعد از آنکه بادمجان‌ها به خوبی کبابی شدند. پوست آن‌ها را بکنید.

گام3: سیرها را پوست کنده و له یا رنده می‌کنیم.

روش‌های کبابی کردن:

کبابی کردن روی گاز: روی شعله پلوپز یک توری قرار دهید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. هر از گاهی این رو و آن رو کنید تا همه جای آن کبابی شود

کبابی کردن در فر یا آون تستر: بادمجان‌ها را در سینی فر یا روی توری بچینید و داخل فر قرار دهید. هر از گاهی در فر را باز کنید و بادمجان ها را بچرخانید.

نکته‌های تهیه ترشی نازخاتون

  • برای تهیه نازخاتون حتما باید بادمجان‌ها را کبابی کنید؛ تا ترشی عطر و طعم دودی داشته باشد.
  • ماندگاری ترشی نازخاتون کم است اما اگر در یخچال نگهداری کنید، تا چند ماه هم می‌توانید آن را نگه دارید.
  • برای ماندگاری بیشتر می‌توانید مقدار خیلی کم سرکه هم در آن بریزید.
  • ترشی نازخاتون از همان لحظه که درست کردید، قابل سرو است. اما اگر یکی دو روز بماند طعم بهتری می‌گیرد. طعم سیر و سبزی‌ها با بادمجان به خوبی مخلوط می‌شود.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت