طرز تهیه ماکارونی – ماکارونی با مایه جدا

خواص عدس – عدس برای سلامتی
خواص عدس – خواص عدس برای سلامتی
آوریل 22, 2020
طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار ساده و راحت
طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار ساده و راحت
می 1, 2020

طرز تهیه ماکارونی با مایه جدا

ماکارونی از آن غذاهایی است که کمتر کسی ممکن است آن را دوست نداشته باشد. به خصوص نوع رشته‌ای آن را همه دوست دارند. دستور پخت و طرز تهیه ماکارونی بسیار متنوع است. بسته به ذائفهتان میتوانید آن را بپزید.

این غذای ایتالیایی الاصل را ما در کشورمان به سبک خودمان می‌پزیم که با ذائقه‌مان جور باشد. مثلا ما ایرانی‌ها برعکس دیگر مردمان دنیا حتما باید ماکارونی را دم بزاریم. و عادت داریم که مایه ماکارونی را همراه ماکارونی دم بزاریم.

این دستوری که از پخت ماکارونی امروز برایتان قرار می‌دهم را هم می‌توانید با ماکارونی دم بزارید، هم جدا درست کرده و در هنگام سرو روی آن بریزید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • ماکارونی 400 گرم
  • پیاز درشت یک عدد
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • رب ۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
  • پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

طرز تهیه ماکارونی:

برای پخت ماکارونی ابتدا بهتر است مایه ماکارونی را آماده کنیم؛ که تا زمانی که گوشت می‌پزد ماکارونی دم بکشد.

طرز تهیه مایه ماکارونی

گام ۱: ابتدا پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید.

گام 2: فلفل، نمک، زردچوبه را به آن اضافه نمایید با گوشت مخلوط کنید. بگذارید کمی در یخچال بماند.

گام 3: سپس در قابله کوچک و یا ماهیتابه‌ای روغن ریخته مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ نمایید . وقتی خوب سرخ شد . دو قاشق غذاخوری رب به آن اضافه نمایید. مقدار رب را بسته به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید بیشتر هم بزنید.

گام 4:  سپس مقداری آویشن و فلفل دلمه ای های نگینی خورد شده را اضافه کنید. مقداری آب جوش روی آن بریزید شعله را کم کنید بگذارید به خوبی بپزد.

طرز تهیه مایه ماکارونی

گام 5: در قابلمه‌ای آب بریزید و بگذارید بجوشد. تقریبا دو لیتر.

گام 6: بعد آنکه به جوش آمد دو پیمانه نمک در آب بریزید و کمی روغن.

گام 7: اگر برای ته دیگ، سیب زمینی می خواهید بگذارید، بهتر است سیب زمینی را پوست بگیرید.آن را شسته و حلقه حلقه کنید و کنار بپذارید.

گام 8: در این مرحله باید ماکارونی را در آب جوش بریزید باز هم بسته به سلیقه خودتان می توانید آن‌ها را دو قسمت کنید یا کامل در آب بریزید. توجه کنید شعله گاز هم باید زیاد باشد.

گام 9: ماکارونی بین 8 تا 10 دقیقه آماده آبکشی می شود. در این حین آن را گاهی هم بزنید تا بهم نچسبند. برای تست یک رشته را بردارید و امتحان کنید که داخل ماکارونی نرم شده باشد. وقتی داخلش هم تقریبا نرم شد؛ آن را آبکشی کنید. کمی آب سرد روی آن بگیرید.

گام 10: سپس قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته. شعله گاز را کم کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید.

گام 11: اگر ته دیگ سیب زمینی میخواهید بگذارید؛ به سیب زمینی‌ها نمک بزنید. سپس در قابلمه قرار دهید صبر کنید یک روی آن ها سرخ شود. بعد سیب زمینی‌ها را برگردانید.

گام 12: ماکارونی را در قابلمه بریزید. کمی روغن یا کره روی ماکارونی ریخته. و یک دم کنی روی در آن قرار دهید و بگذارید دم بکشد.

بعد از آنکه دم کشید؛ می‌توانید به هنگام کشیدن دردیس یا بشقاب مایه را روی آن بریزید و یا اینکه در ظرفی جدا مایه را سرو کنید.

نکات مهم در پخت ماکارونی

  • در هنگام پخت اگر حس کردید نمک آن کم است، کمی نمک در آب حل کنید و روی ماکارونی بریزید و کمی ماکارونی را هم بزنید.
  • برای پخت ماکارونی دستورالعمل روی بسته بندی ماکارونی را حتما بخوانید. اما می‌توانید با تست کردن یک رشته ماکارونی بفهمید که زمان آبکشی آن رسیده یا نه. یک رشته را امتحان کنید به محض آنکه داخل ماکارونی تقریبا نرم شد، آن را آبکش کنید.
  • اگر خیلی نرم شود در هنگام جوشیدن ، بعد پخت حالت خمیری می‌گیرد.

غذاهای دیگر با ماکارونی را می توانید در سایت کوک استپس ببینید.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

طرز تهیه ماکارونی - ماکارونی با مایه جدا
 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت