خورش کرفس – نکته‌های پخت خورش کرفس خوشمزه- خورش کرفس ترش و خوشمزه

کله جوش اصفهانی
دستور پخت کله جوش سنتی اصفهان
آوریل 1, 2020
خواص سیر بر سلامت و زیبایی پوست
خواص اعجاب انگیز سیر بر سلامت و زیبایی پوست
آوریل 3, 2020

طرز تهیه خورش کرفس

خورش کرفس یکی از خورش‌های خوشمزه و خوش عطر ایرانی است. این خورش را می‌توانید با گوشت مرغ و یا بوقلمون به جای گوشت قرمز بپزید.

خورش کرفس یکی از خورش‌های اصیل و خوش عطر و مزه ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. البته از گوشت مرغ یا بوقلمون هم می توان استفاده کرد.

دوستان گیاه خوار هم میتوانند به جای گوشت از قارچ استفاده کنند که بسیار خوشمزه می شود.

خورش کرفس به روش های مختلفی طبخ می‌شود. امروز در کوک استپز یک روش آسان و بسیار خوشمزه پخت خورش کرفس را آموزش می‌دهیم.

خورش کرفس

مواد لازم

این مقدار برای 4 نفر مناسب می‌باشد.

  • گوشت ۳۰۰ گرم
  • کرفس تازه 1 بوته کوچک
  • جعفری به اندازه برگ‌های کرفس
  • نعنا نصف یا کمتر از نصف جعفری
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • لیمو عمانی 2 عدد
  • آبغوره به میزان دلخواه

مراحل تهیه خورش کرفس

گام ۱: ابتدا باید کرفس‌ها را آماده کنید برگ‌های بالای کرفس را جدا کنید

گام ۲ : ساقه‌های کرفس را به اندازه دلخواه خورد کنید. ترجیحا قطعات کوچک باشد. برای کسانی که علاقه چندانی به کرفس ندارند، قطعات کوچک‌تر باعث می‌شود خوش خوراک تر شود.

گام ۳ : ساقه‌های خورد شده را کمی سرخ کنید. خیلی سرخ نکنید که سفت شوند.

گام ۴ : برگ‌های کرفس به همراه جعفری و نعنا ساطوری خورد کنید. ریزی درشتی سبزی هم به سلیقه خودتان است.

گام ۵: سبزی‌های خورد شده را سرخ کنید. میزان سرخ کردن هم بستگی به خودتان دارد. بعضی خیلی سرخ می‌کنند و بعضی‌ها کم. البته کمتر سرخ کنید خواص سبزی بیشتر می‌ماند.

گام ۶: در یک قابلمه پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا کمی سبک شود.

گام ۷: گوشت را اضافه کرده خوب سرخ می‌کنیم.

گام ۸ : رنگ گوشت که تغییر کرد زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم.

گام ۹ : 2 لیوان آب گرم به آن اضافه می‌کنیم . شعله را زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاد. سپس شعله را کم می کنیم.

گام ۱۰ : گوشت که نیم پز شد ساقه‌های کرفس که از قبل سرخ کردیم به همراه سبزی‌های سرخ کرده به آن اضافه می‌کنیم. می‌گذاریم خوب با مواد بپزد و گوشت کاملا پخته شود.

گام ۱۱ : نیم ساعت مانده به برداشتن چاشنی آن را اضافه می‌کنیم. هسته لیموها را در می‌آوریم و داخل خورش می‌اندازیم. آبغوره و نمک را هم اضافه می‌کنیم.

غذا را همراه برنج سرو نمایید.

نکاتی برای تهیه خورش کرفس:

• ترجیحا قطعات ساقه‌های کرفس کوچک باشد. برای کسانی که علاقه چندانی به کرفس ندارند قطعات کوچک تر باعث می شود خوش خوراک‌تر شود. من خودم قطعه‌های درشت کرفس را دوست ندارم و حتما باید ریز باشد. اگر شما هم زیاد علاقه‌ای به کرفس ندارید، این روش را امتحان کنید.

• این خورش اگر کمی ترش باشد خوشمزه‌تر است. اگر غوره دارید کمی غوره هم داخل آن بریزید.

• به جای گوشت می توانید از مرغ استفاده کنید بسیار خوشمزه می‌شود.

• اگر گوشت دوست ندارید یا گیاهخوار هستید، می‌توانید از قارچ به جای گوشت استفاده کنید. بر عکس آنچه که همه فکر میکنند طعم خورش به گوشت آن است اصلا این گونه نیست و با قارچ حتی خوشمزه‌تر هم می شود.

• نمک را در انتهای پخت اضافه کنید تا مانع از پخت و نرم شدن گوشت نشود.

• نعنا نصف یا کمتر از نصف جعفری باشد. اگر زیاد بریزید خورش تلخ می‌شود.

• از ساقه‌های کرفس تازه استفاده کنید زیرا ساقه های پیر سفت هستند و رگ دارند.

اگر تا به حال از خورش کرفس خوشتان نمی آمدا برای یک بار هم شده با این روش امتحان کنید قطعا دوست خواهید داشت.

نظراتتان را برای ما بنویسید. ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال نمایید.
خورش کرفس
خورش کرفس
خورش کرفس
کله جوش اصفهانی
 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت