کشک بادمجان اصیل و خوشمزه ایرونی

چیپس خانگی ترد و خوشمزه
چیپس خانگی ترد و خوشمزه
آگوست 10, 2020
کیک گیلاس - طرز تهیه کیک گیلاس
کیک گیلاس
آگوست 16, 2020

کشک بادمجان مجلسی و خوشمزه به همراه نکات مهم آن

کشک بادمجان از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است. اگر که بادمجان سرخ شده آماده داشته باشید پخت این غذا بسیار ساده و سریع است.

خواص کشک را در مقاله خواص کشک بخوانید

برای مجلسی بودن کشک بادمجان چند نکته کوچک دارد که می‌توانید با انجام آنها یک پیش غذای ساده، خوشمزه و مجلسی آماده کنید.

همراه کوک استپس باشید برای پخت یک کشک بادمجان فوق‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌العاده خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

  • بادمجان 5 عدد متوسط
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیر ۵ حبه (یا بیشتر)
  • نعنا خشک دو تا سه قاشق غذاخوری
  • کشک به مقدار دلخواه
  • گردو خرد شده به مقدار دلخواه
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان

گام ۱: اگر بادمجان سرخ کرده از قبل ندارید. ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده. خرد می‌کنیم. روی آن‌ها نمک می‌پاشیم و میگذاریم نیم ساعت در آبکش بماند. سپس بادمجان‌ها را سرخ می‌کنیم. نمک زدن باعث می‌شود روغن کمتری به خود بگیرند.

گام۲: پیاز را خلالی یا نگینی خرد کرده، سپس سرخش می‌کنیم.

گام ۳ پیازها که طلایی شدند، سیرهای خرد شده را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

گام ۴: سپس ادویه ها شامل فلفل و زردچوبه و نمک را اضافه می‌کنیم. همزمان نعنای خشک را اضافه می‌کنیم. چند لحظه کوتاه تفت می‌دهیم. اگر زیاد طول بکشد، نعنا و ادویه‌ها می‌سوزند.

گام ۵: بادمجان ها را اضافه می‌کنیم. و روی آن‌ها آب جوش می‌ریزیم. مقداری کشک هم به آن اضافه می‌کنیم.

گام 6: همزمان با بادمجان گردوهای خرد شده را هم به آن اضافه کنید.

صبر می‌کنیم تا آب کشک بادمجان کم شود . اگر کشک غذا کم بود کشک اضافه کنید. با گوشتکوب بادمجان‌ها را کاملا له کنید.

در آخر اگر بعد اضافه کردن کشک نمک غذا کم بود کمی نمک اضافه کنید.

 

نکات مهم در پخت کشک بادمجان

 به دلیل شوری کشک، نمک را در انتها اگر نمک غذا کم بود اضافه می‌کنیم.

مقداری از گردو را برای تزئین روی غذا نگه دارید و به هنگام سرو روی آن بریزید.

میزان له کردن بادمجان کاملا سلیقه ایست. بعضی‌ها اصلا له نمی‌کنند.

می‌توانید مقداری کدوی سرخ شده هم به آن اضافه کنید. بسیار خوشمزه می‌شود. همچنین چون کدو روغن کمی برای سرخ شدن نیاز دارد. ترکیب بادمجان و کدو، کشک بادمجان کم روغنی به ما می‌دهد.

اضافه کردن کدو برای کسانی که کدو دوست ندارند بسیار مناسب است. با ترکیب با بادمجان مزه کشک بادمجان می‌دهد اما خواص کدو هم به آن اضافه می‌شود.

غذاهای دیگر با ماکارونی را می توانید در سایت کوک استپس ببینید.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت