کاچی یکی از دسرهای بسیار مقوی ایرانی است. مرسومه که برای کسی که زایمان کرده از این غذا تهیه میکنند.
همچنین به عنوان یک دسر مقوی هم میتواند سرو شود. البته تو خونه ما، مادرم هر از گاهی برای صبحانه درست میکنند.
دستوری که در ادامه برایتان میگذارم بعد از چند بار تست کردن با مواد و ادویههای مختلف به این کاچی فوقالعاده رسیدم.
در ادامه همراه کوک استپس باشید برای درست کردن یک کاچی فوقالعاده خوشمزه.
این مقدار سه پیاله کوچک کاچی میدهد.
گام ۱: ابتدا شکر را در آبجوش حل کنید. مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. همچنین گلاب، زیره، زنجبیل ، هل و اگر دوست داشتید دارچین هم به آن اضافه کنید. ولی ترجیحا دارچین را داخل کاچی نریزید و برای تزئین روی آن استفاده کنید.
گام ۲: سپس آرد را در ظرفی تفت دهید. تا خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد. اگر دوست دارید تیره شود بیشتر تفت دهید. مدام هم میزنیم تا آرد نسوزد.
گام ۳: وقتی به میزان دلخواه تفت دادید، زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. زردچوبه به خوش رنگ شدن کاچیتان کمک میکند.
گام ۴: سپس کره یا روغن محلی را به آن اضافه کنید. البته من مارگارین بهش میزنم. خیلی کم تفت میدهیم. میزان روغن به خودتان بستگی دارد.
گام ۵: سپس از شربتی که تهیه کردید، کمکم به آرد اضافه کنید و سریع هم بزنید. خوب هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود.
گام ۶: بعد اضافه کردن شربت به مقدار دلخواه کنجد، گردو خرد شده و همچنین بادام و پسته خرد شده به آن اضافه کنید. اضافه کردن مغزها واجب نیست اما اگر اضافه کنید کاچی مقویتر و خوشمزه تری خواهید داشت.
گام ۷: سپس در ظرف را گذاشته بگذارید با شعله کم کاچی تان بپزد. و روغن بیاندازد.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
این مقدار سه پیاله کوچک کاچی میدهد.
آرد ۳ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
زعفران به مقدار دلخواه
گلاب ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار دلخواه
دارچین به مقدار دلخواه برای تزئین
پودر هل کمی
زنجبیل کمی
زیره سبز یا سیاه کمی
کنجد به مقدار دلخواه
گردو، مغز بادام یا پسته دلخواه
دیدگاه بگذارید