طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه ترشی نازخاتون - ترشی با آبغوره
طرز تهیه ترشی نازخاتون
می 20, 2020
چیز کیک - طرز تهیه چیز کیک یخچالی
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
می 23, 2020

طرز تهیه شیرینی مربایی بسیار خوشمزه

شیرینی مربایی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست؛ که طرفداران بسیاری دارد. به خصوص برای عید نوروز در بسیاری از خانه‌ها یکی از اصلی‌ترین شیرینی‌هاست.

می‌توانید شیرینی مربایی را خودتان تهیه کنید و همراه چای میل کنید. همین‌طور از اینکه این شیرینی‌های بسیار خوشمزه را درست کرده‌اید به خودتان افتخار کنید.

در ادامه همراه کوک استپس باشید با آموزش شیرینی مربایی بسیار خوشمزه.

طرز تهیه قرابیه یونانی را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی

  • آرد قنادی 2 لیوان
  • شکر 100 گرم(نصف لیوان)
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک نوک قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر قند برای تزئین
  • کره 115 گرم
  • مارمالاد
  • تخم‌مرغ 2 عدد

مراحل تهیه شیرینی مربایی

گام 1: آرد را با نمک و بکینگ‌پودر مخلوط می‌کنیم؛ آرد را در ظرفی الک می کنیم.

گام 2: در یک ظرف دیگر کره و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم. با همزن برقی می‌زنیم تا کرمی رنگ شود.

گام 3: سپس یک تخم مرغ را کامل و زرده تخم مرغ دوم را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود و شکر حل شود.

البته به جای شکر، از پودر قند هم می‌توانید استفاده کنید. با این کار زودتر مواد یکدست می‌شود.

گام 4: وانیل را هم اضافه می‌کنیم  و خوب مخلوط می‌کنیم.

گام 5: آرد را کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم.

گام 6: اگر بعد اضافه کردن آرد، مایه هنوز شل بود و مواد به دست می‌چسبید؛ کمی آرد به آن اضافه کنید (بهتر است دو تا 3 قاشق نشاسته ذرت به آن اضافه کنید)

کمی ورز دهید وقتی به دست نچسبید دیگر کافی است. زیاد ورز ندهید.

گام 7: خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و 1 ساعت بگذارید در یخچال بماند.

گام 8: بعد یک ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید.

گام 9: نیمی از شیرینی‌ها را وسطشان را با قالب گرد کوچک در آوردید.

گام 10: روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی‌ها را روی آن بچینید. در فر با دمای 160 درجه 8 تا 10دقیقه بپزید.

گام 11: سپس روی آنهایی که وسطشان را  در آورده بودید، پورد قند الک کنید.

گام 12: روی شیرینی‌های لایه زیری هم مارمالاد بریزید و یکی از آنهایی را که سوراخ کردید را روی آن بگذارید. کمی فشار دهید تا مارمالاد از وسط شیرینی کمی بالا بیاد

شیرنی‌ها را در ظرف در‌دار داخل یخچال نگهداری کنید.

نکاتی برای تهیه شیرینی مربایی

  • برای تهیه مارمالاد می‌توانید هر مربایی که دوست دارید را با کمی از شیره مربا میکس کنید و در شیرینی‌ مربایی تان استفاده کنید.
  • مدت زمان ماندگاری این شیرینی زیاد است. می‌توانید در یخچال داخل یک ظرف در‌دار آن‌ها را نگهداری کنید.
  • اگر لایه رویی شیرینی‌هایتان را سوراخ زده‌اید, ابتدا روی شیرینی‌های لایه رویی پودر قند بپاشید و بعد روی لایه زیری قرار دهید.

 

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

در انتها فیلمی از مراحل تهیه شیرینی مرباییی تهیه کرده‌ایم را مشاهده کنید.

 

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت