ماکارونی از غذاهای پرطرفدلر و نسبتا راحت است که روش های زیادی برای پخت آن داریم. یکی از سبک های پخت پر طرفدار در ایران همان سبک سنتی خودمان و دم کردنش است. اما خوب نکته هایی دارد. که با دانستن آنها یک ماکارونی خوش طعم خواهید داشت.
بعید می دونم کسی از ماکارونی بدش بیاد. اما خود من از ماکارونی با گوشت به صوردت دمی اصلا خوشم نمی آمد و بوی گوشت آن اذیتم می کرد. تا اینکه یه سری نکات را انجام دادم و ماکارونی خوشمزه ای حاصل شد.
شاید یکی از نکات مهم در پخت ماکارونی انتخاب یک برند ماکارونی خوب باشد که باب میل شما باشد. هر شخصی از یک مدل ماکارونی خوشش می آید. در ماکارونی های رشته ای هم همه آنها یک طعم نیستند. بعضی از ماکارونی ها به قدری خوشمزه هستند که بدون سس ماکارونی بعد آبکش کردن هم می توان آن را سرو کرد. اما این کاملا سلیقه ایست و باید طبق ذائقه تان یکی را انتخاب کنید.
طرز تهیه ماکارونی با مایه جدا را هم ببینید
همراه من در کوک استپس باشید برای پخت یک ماکارونی بسیار بسیار خوشمزه.
ابتدا سس یا مایه ماکارونی را آماده می کنیم.
گام ۱: ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید . مقداری از سیب زمینی را برای ته دیگ نگه دارید و مقداری را نگینی خرد کنید.
گام ۲: سیب زمینی هایی که نگینی خرد کرده اید را سرخ کنید و کنار بگذارید.
گام ۳: سپس یک عدد پیاز درشت را روی گوشت رنده می کنیم و مخلوط می کنیم.
گام ۴: کمی روغن در تابه میریزیم. مخلوط گوشت و پیاز را داخل روغن سرخ می کنیم. کامل سرخ می کنیم. و مرتب هم میزنیم تا تمام گوشت سرخ شود. به گوشت آب اضافه نمی کنیم برای پخت.
گام ۵: در اواسط سرخ شدن گوشت فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم.
گام ۶: در حین اینکهگوشت میپزد؛ در یک ظرف دو تا سه قاشق غذا خوری رب را با سه تا ۴ قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط کنید تا کمی رقیق شود. خیلی شل نشود. اگر خیلی سفت بود میتوانید باز هم آبلیمو اضافه کنید. یا به جای آبلیموی اضافه دو سه قاشق آب اضافه کنید.
گام ۷: وقتی گوشت و پیاز خوب سرخ شدند مخلوط رب و آبلیمو را به همراه آویشن، پاپریکا و مقداری پودر سیر به آن اضافه کنید. و خوب همبزنید. اگر ربتان نمکش زیاد است نیازی به اضافه کردن نمک نیست.
توجه کنید آویشن بیش از نصف قاشق چایخوری اضافه نکنید. چون ممکن است تلخ شود.
گام ۸: چون مایه مان آب ندارد بعد از اضافه کردن رب و هم زدن با گوشت، شعله را خاموش کنید سپس سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه کنید.
گام ۹: در اواسط پخت در قابلمه ای آب بریزید و بگذارید بجوشد با شعله زیاد. بعد از جوش آمدن آب به آن نمک (مقدار نمک زیاد باشد که بعد آبکشی کم نمک نباشد )و مقداری زردچوبه و مقدار کمی روغن اضافه کنید. سپس ماکارونی های رشته ایتان را اضافه کنید. من معمولا از قبل ماکارونی ها را به دو قسمت تقسیم می کنم.
گام ۱۰: ماکارونی ها را در آب بریزید و بگذارید تا نرم شوند. شعله گاز زیاد باشد.هر از گاهی هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند. بعد ۶ ۷ دقیقه مدام چک کنید ماکارونی ها را که به محض آنکه مغز ماکارونی ها نرم شد آن را آبکشی کنید.
گام ۱۱: بعد اینکه در آبکش ریختید، یک لحظه کوتاه آب سرد روی آن بریزید. خیلی کم
گام ۱۲: حالا نوبت ته دیگ است. قابلمه را روی گاز قرار دهید با حرارت ملایم. کمی روغن بریزید بگذارید داغ شود. سپس زیر و روی سیب زمینی ها کمی نمک بپاشید. یک روی سیب زمینی ها را کمی سرخ کنید، سپس آنها را برگردانید.
گام ۱۳: سپس حرارت را کم می کنیم و لایه لایه ماکارونی و مایه بریزید. لایه آخر هم طبفق عادت مادرهایمان، کمی از ماکارونی را در ظرف مایه ریخته هم میزنیم و داخل قابلمه می ریزیم.
گام ۱۴: در قابلمه دم کنی میگذاریم و صبر میکنیم تا ماکارونی خوشمزه ما دم بکشد.
دوستون دارم مینا
غذاهای دیگر با ماکارونی را می توانید در سایت کوک استپس ببینید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
ماکارونی رشته ای ۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز درشت یک عدد
سیب زمینی دو تا سه عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو تا ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
پودر سیر دلخواه
زردچوبه به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
دیدگاه بگذارید