هویج پلو یکی از پلوهای بسیار خوشمزه ایرانی است که مناسب مجالس و مهمانی های شما نیز میباشد. مطمئنم با یک بار درست کردن این غذا همه عاشقش می شوند.
طرز تهیه باقالی پلو را هم ببینید.
پس همراه کوک استپس باشید برای پخت هویج پلو
گام ۱: برنج را یک تا دو ساعت قبل از پخت خیس کنید. برای خیس کردن برنج ، مقدلری نمک به آن بزنید.
گام ۲: اگر میخواهید بادام اضافه کنید ، آن را هم خیس کنید
گام ۳: مرغ را با زردچوبه ، فلفل و پیاز آبپز کنید. در انتهای پخت هم به آن نمک اضافه کنید و چند دقیقه ای صبر کنید. بسپس آن را ریش ریش کرده یا قطعه قطعه خرد کنید. من ریش ریش میکنم.
گام ۳: هویج ها را نازک نازک خلالی کنید. اندازه هویج نیز دلخواه است میتوانید کم یا زیاد کنید.
گام ۴: مقدار دلخواه زعفران را هم دم کنید. هر چه بیشتر بهتر.
گام ۵: هویج را با مقدار کمی آب بپزید. تا نرم شود و آب آن کشیده شود.
گام ۶: سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و هویج را سرخ کنید.
مرغ را هم به مواد اضافه کرده کمی تفت دهید.
گام ۷: پیاز را نگینی خرد کرده و در تابهای جداگانه آن را تفت دهید و به هویج اضافه کنید.
اگر دوست دارید میتوانید کمی کشمش و یا زرشک به آن اضافه کنید. همچنین خلال بادام.
کمی فلفل، نمک و زردچوبه به مواد اضافه کرده. و چند قاشق آب مرغ و کمی از زعفران دم کرده را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد مزه دار شوند.
مایه هویج پلو که آماده شد آن را کنار گذاشته
سپس برنج را آماده میکنیم و آبکش میکنیم.
ته دیگ هم هر نان یا سیب زمینی میتوانید بگذارید. اما خودم به شخصه برنج ته دیگ هویج پلو رو خیلی دوست دارم.
سپس لایه لایه مواد و برنج را در قابلمه بریزید و روی هر لایه مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
در اواسط پخت نمک غذا را بچشید اگر کم بود مقداری نمک در آب مرغ حل کرده به برنج اضافه کنید
نوش جانتان
همراه کوک استپز باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
انواع پلوهای ایرانی را همراه با نکته های آن بیاموزید.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
مناسب برای ۳ تا ۴ نفر
هویج ۳ تا۴ عدد متوسط
برنج ۳ پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
زعفران دم کرده تقریبا نصف پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
خلال بادام دلخواه کمی
زرشک دلخواه
نمک فلفل زردچوبه
دیدگاه بگذارید