فرنچ تست را می توانید هم برای صبحانه هم برای میان وعده درست کرده و نوش جان کنید.
درست کردن فرنچ تست یا تست فرانسوی بسیار ساده و راحت است. اگر یک بار آن را درست کنید عاشقش می شوید. به خصوص وقتی فرنچ تست ها را سرخ می کنید و بوی خوب آن ها در خانه می پیچد. مطمئنم با یک بار درست کردنش یکی از انتخاب ها برای صبحانه تان یا میان وعده هایتان می شود.
فرنچ تست را میتوانید همراه عسل، مربا یا سس شکلات و حتی شیره میل کنید.
گام ۱: ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.
گام ۲: سپس شیر، وانیل و شکر را اضافه میکنیم. اگر دوست داشتید مقداری دارچین هم به آن اضافه کنید. مایع را خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند و شکر بطور کامل در تخم مرغ ها و شیر حل شود و مایع یکدستی داشته باشیم.
البته میتونین بر طبق ذائقه خودتان مقدار شکر را کم یا زیاد کنید. یا اینکه اصلا شکر نریزید.
گام ۳: کف ماهیتابه کمی کره می مالیم. نباید کره زیاد یزنیم.
گام ۳: حالا نان های تست را یکی یکی در مایع قرار میدهیم، پشت و رو می کنیم تا کاملا به مواد آغشته شود. سریع در ماهتابه قرار می دهیم البته نباید بیش از حد در مایع بگذارید چون وا میرن .
گام ۴: یک طرف نان ها که سرخ شد برمیگردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود.
می توانید نان ها را با عسل و مربا میل کنید. اگر تا الان جای این صبحانه خوشمزه بر سر سفره صبحانه تان خالی بوده، حتما آن را امتحان کنید. نوش جانتان.
نظراتتان را برای ما بنویسید. ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال نمایید. تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف لیوان فرانسوی دسته دار
شکر ۲ ق غ
پودر وانیل نوک قاشق چایخوری
نان تست ۷ یا ۸ تکه
دارچین دلخواه
کره کمی برای سرخ کردن
دیدگاه بگذارید