مربای انجیر خوشمزه ترین مربا بین تمام مرباهاست. طرز تهیه یک مربای انجیر فوق العاده را برای شما همراهان کوک استپس آماده کردهام.
انجیر دارای خواص فراوانی است خواص انجیر را بخوانید.انجیر را می توانید به صورت های مختلف میل کنید و از خواص خوب آن بهرمند شوید.
گام ۱: ابتدا انجیرها رو شسته و میزاریم آبشون خشک بشه. سپس چوب سر انجیرها را گرفته و از قسمت پایین انجیرها یک برش کوچک دهید. مادر من معمولا ۴ قسمت میکند
گام ۲: انجیرها را در ظرفی ریخته و لابلای آنها شکر بریزید. به مدت یک روز در یخچال بگذارید تا انجیرها آب بیاندازد.
گام ۳: بعد از ۲۴ ساعت انجیرها را روی حرارت گذاشته در صورت نیاز یک لیوان آب هم به آن اضافه کنید.
گام۴: در مربا انجیر در حال پخت چند تکه چوب دارچین بیاندازید. همچنین مقداری گردو به دلخواه خرد کنید و به مربا اضافه کنید. فوق العاده خوشمزه میشود
امتحان کنید و نوش جانتان
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
انجیر یک کیلو
شکر نیم کیلو تا ۷۵۰ گرم
چوب دارچین چند عدد
گردو به میزان دلخواه
دیدگاه بگذارید