دسر انجیر و بستنی

خواص انجیر
خواص انجیر
جولای 31, 2020
نایس کریم هندوانه - بستنی هندوانه
نایس کریم هندوانه
آگوست 2, 2020

دسر بسیار خوشمزه انجیر و بستنی

انجیر از گیاهان پر خاصیت و پرطرفدار است. مربای انجیر یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که داریم. همچنین دسرها و کیک‌های بسیار خوشمزه‌ای از این میوه بهشتی تهیه می‌شود. که امروز در کوک استپس یک دسر بسیار ساده و خوشمزه برایتان آماده کردم. حتما درست کنید و نظراتتان را برایم بنویسید.

مواد لازم برای تهیه دسر انجیر و بستنی

  • انجیر
  • شکر
  • دارچین
  • گردو
  • بستنی وانیلی

مراحل تهیه دسر انجیر

گام 1: ابتدا شکر و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم. نسبت شکر به دارچین، ۳ ق.چ شکر با ۱ق.چ دارچین است.

گام 2: انجیرها را از وسط نصف می‌کنیم. سطح برش خورده انجیر ها را داخل مخلوط شکر و دارچین می‌زنیم.

گام 3: سینی فر را کمی چرب می‌کنیم. انجیرها را روی سینی می‌چینیم.

گام 4: شعله بالای فر را روشن می‌کنیم وانجیرها را به مدت 10 دقیقه تا یک ربع داخل فر با دمای 170 درجه قرار می‌دهیم. اگر دوست دارید، انجیرها کبابی‌تر شوند چند دقیقه بیشتر داخل فر قرار دهید.

گام 5: برای سرو کنار انجیر بستنی قرار دهید و روی آن‌ها کمی گردو خرد شده بریزید و میل کنید.

نظرات خودتان را برای ما بنویسید. با تشکر

 

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت