پیتزای بادمجان

هویج کبابی – طرز تهیه هویج کبابی
هویج کبابی
می 12, 2020
نان اسفناج – طرز تهیه نان اسفناج
نان اسفناج
می 13, 2020

پیتزای بادمجان - طرز تهیه پیتزای بادمجان همراه فیلم

پیتزا برای همه ما غذایی لذیذ است. به شکل‌های مختلف می‌توانیم آن را تهیه کنیم. حتی با کمترین مواد. امروز می‌خواهم طرز تهیه پیتزای بادمجان را برایتان بنویسم. این پیتزا مانند دیگر پیتزاها بسیارخوشمزه است. همچنین برای گیاهخواران هم مناسب است. البته اگر لبنیات مصرف نمی‌کنید، می‌توانید از پنیرهای گیاهی استفاده کنید.

در پست قبل برایتان طرز تهیه خمیر پیتزا را آموزش دادم. همراه کوک استپس باشید برای تهیه یک پیتزای خوشمزه گیاهی بادمجان.

مواد لازم برای تهیه پیتزای بادمجان

  • بادمجان یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط ( توجه کنید مقدار بادمجان به خودتان بستگی دارد می‌توانید زیاد یا کم کنید)
  • گوجه فرنگی دوعدد
  • قارچ 6 عدد متوسط
  • ریحان
  • جعفری
  • رزماری( مشاهده خواص رزماری)
  • پنیر پیتزا
  • نمک
  • فلفل
  • ادویه پیتزا
  • زیره

مراحل تهیه پیتزا

گام 1: قبل از هر کاری برای تهیه هر پیتزایی باید خمیر آن را آماده کنید. مطلب طرز تهیه خمیر پیتزای ساده را ببینید.

گام 3: قارچ‌ها را خورد کرده و اگر دوست دارید سرخ کنید. می‌توانید سرخ نکرده هم استفاده کنید.(من همیشه مقداری قارچ سرخ شده در فریزر دارم؛ که از آن استفاده کردم)

گام 2: بعد از آماده کردن خمیر باید بادمجان‌ها را حلقه ای خورد می‌کنیم. حلقه‌ها، تقریبا 5 میلی‌متر باشد.

گام 3: روی آنها نمک بپاشید. با مقدار خیلی کم روغن بگذارید تا سرخ شوند. و روی بادمجان‌ها ادویه پیتزا و فلفل بپاشید.

گام 4: سپس خمیری که آماده کرده‌اید را در ماهیتابه یا سینی فر پهن می‌کنیم. و روی آن چند سوراخ با چنگال می‌زنیم

گام6: روی آن سس گوجه می ریزیم و در تمام سطح خمیر پخش می‌کنیم.

گام 7: سپس پنیر پیتزا را روی آن می‌ریزیم. اندازه پنیر پیتزا هم به خودتان بستگی دارد. هر چقدر دوست دارید بریزید.

گام 8:بادمجان‌هایی را که سرخ کردید، روی پنیر پیتزا قرار دهید.

گام 9:  سپس گوجه ها را حلقه‌ای خورد کنید و روی پیتزا بادمجان قرار دهید. قارچ‌ها را هم اضافه کنید.

گام 10: سپس ریحان و جعفری را خورد کنید و روی پیتزا بریزید. اگر رزماری دارید چند برگ روی آن قرار دهید.

گام 11: اگر به طعم زیره نیز علاقه دارید، می‌توانید کمی روی پیتزای بادمجان تان بپاشید.

گام 12: پیتزا را می‌توانید روی اجاق بپزید یا در فر . دمای فر را روی 180 درجه بگذارید و حدود 20 تا 25 دقیقه زمان پخت طول می‌کشد.

برای این‌که متوجه شوید خمیرپخته شده یا نه با یک کفگیر کمی خمیر را بلند کنید زیر آن باید مقداری تغییر رنگ داده باشد.

نکته ها مهم برای تهیه پیتزای بادمجان

بهتر است خمیر پیتزایتان را خودتان در خانه تهیه کنید. اما اگر حوصله ندارید، می توانید از خمیرهای آماده نیز استفاده کنید.

بادمجان‌ها را با پوست خورد کنید. هم خاصیت بیشتری دارد، هم رنگ قشنگ‌تری به پیتزا می‌دهد.

مقداری ریحان و جعفری و با رزماری برای تزیین پیتزای بادمجان تان نگه دارید.

اگر می‌خواهید روی گاز بپزید، توصیه می‌کنیم قارچ‌ها را سرخ کنید و روی پیتزا استفاده کنید.

اگر دوست دارید می‌توانید روی پیتزا هم پنیر بریزید. اما اگر برای ایم پیتزای بادمجان فقط در زیر مواد استفاده کنید ظاهر زیباتری دارد.

اگر روی مواد پنیر پیتزا ریختید، برای طلایی شدن آن می توانید چند دقیقه آخر سینی را در طقه بالای فر قرار دهید؛ تا به خوبی طلایی شود.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

در انتها فیلمی را که از مراحل تهیه پیتزای بادمجان برایتان تهیه کردیم را ببینید.

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت