طرز تهیه کاسرول بادمجان

 طرز تهیه سالاد خیار آلمانی
سالاد خیار آلمانی
می 8, 2020
هویج کبابی – طرز تهیه هویج کبابی
هویج کبابی
می 12, 2020

طرز تهیه کاسرول بادمجان یا کاسترول بادمجان(همراه فیلم)

کاسرول بادمجان یک پیش غذای ساده است. که می‌توانید هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک شام ساده آن را سرو کنید. همچنین طرز تهیه کاسرول بادمجان بسیار راحت است.

همچنین این غذا را اگر با پنیرهای گیاهی تهیه کنید غذای مناسبی برای گیاهخواران عزیز است.

کاسرول چیست؟

کاسرول (انگلیسی Casserole) در یک ظرف بزرگ در فر پخته می‌شود و معمولا در همان ظرفی که پخته شده سرو می‌شود. کاسرول نام ظرفی است که غذا در آن پخته می‌شود.

البته من در این دستور پخت از فر استفاده نکردم و آن را روی گاز در ماهیتابه پختم.

با دستور پخت کاسرول بادمجان و طرز تهیه کاسرول بادمجان همراه کوک استپس باشید.

مواد لازم برای کاسرول بادمجان

  • بامجان دو عدد بزرگ ( بهتر است از بادمجان‌های پهن یا بادمجان دلمه ای استفاده شود)
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
  • نمک کمی
  • فلفل به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار دلخواه
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
  • ریحان چند برگ
  • توجه کنید مقدار موادی که برای این غذا نیاز داریم کاملا سلیقه‌ایست. مثلا دوست دارید می‌توانید پنیر بیشتر یا کمتری بزنید. همینطور باقی مواد.

مراحل تهیه

گام1: ابتدا بادمجان‌ها را حلقه‌ای خرد می‌کنیم. روی آنها خیلی کم نمک می‌پاشیم.

گام 2: آنها را بدون روغن می گذاریم تا هر دو روی یادمجان‌ها کمی بپزد.

گام 3: تا بادمجان‌ها بپزند؛ سس آن را تهیه می‌کنیم. برای سس هم می‌توانید از سس کچاپ آماده استفاده کنید؛ و هم می‌توانید خودتان با رب تهیه کنید.

برای تهیه سس یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون، فلفل، آویشن و پودر سیر مخلوط کنید. کمی به آن آب اضافه کنید تا رقیق شود. مقدار خیلی کمی شکر هم به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارد.

گام 4: سپس روی بادمجان‌ها آویشن، فلفل، پودر سیر می پاشیم. ریحان‌ها را خورد می‌کنیم و روی بادمجان‌ها قرار می‌دهیم.

گام 5: مقداری پنیر پارمزان روی بادمجان ها می ریزیم.

گام6: سپس پنیر پیتزا را روی آنها ریخته.

گام 7: و در آخر سسی که آماده کرده‌اید را لابه‌لای بادمجان‌ها بریزید و با حرارت کم بگذارید تا بپزد.

بعد از آب شدن پنیر و کم شدن آب سس آماده سرو می باشد.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

در انتها فیلمی را که از مراحل تهیه سالاد برایتان تهیه کردیم را ببینید.

https://cooksteps.ir/wp-content/uploads/2020/05/Casserole-bademjan_Insta.mp4

ظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

طرز تهیه کاسرول بادمجان - کاسترول بادمجان
طرز تهیه کاسرول بادمجان - کاسترول بادمجان
طرز تهیه کاسرول بادمجان - کاسترول بادمجان
 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت