رول دارچینی

بستنی طالبی
بستنی طالبی
جولای 15, 2020
طرز تهیه دونات - دونات خانگی
خوشمزه‌ترین دونات خانگی
جولای 20, 2020

رول دارچینی و نحوه رول کردن آن

طرز تهیه رول دارچینی فوق‌العاده خوشمزه همراه آموزش انواع مدل‌های پیچیدن آن – همراه فیلم

رول دارچینی یک شیرینی بسیار خوشمزه و خوشگل و در عین حال بسیار ساده است. اگر به شیرینی و کیک‌پزی علاقه دارید حتما این رسپی را بخوانید و درست کنید.

رول دارچینی را به عنوان میان وعده همراه چای یا قهوه میل کنید و لذت ببرید. این نان برای مهمانی‌هایتان هم بسیار شیک است.  مطمئن هستم مهمان هایتان از دیدن شیرینی‌ها انگشت به دهان می‌مانند.

امروز در کوک استپس رول دارچینی بسیار ساده و خوشمزه و خوشگل را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای رول دارچینی

منظور از پیمانه لیوام دسته‌دار فرانسوی است

  • آرد ۳ لیوان و نصفی
  • شیر نصف لیوان
  • شکر سه چهارم لیوان
  • خمیر مایه ۲ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • روغن یا کره ۵ قاشق غذاخوری

مواد داخل رول دارچینی

  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده ۶۰ تا ۷۰ گرم
  • دارچین ۴ قاشق چایخوری
  • ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • کره ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه رول دارچینی

گام ۱: ابتدا شیر را ولرم کرده.

گام ۲: نصف شیر با یک قاشق شکر و خمیر مایه مخلوط می‌کنیم  و در ظرف را می‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا عمل آید.

گام ۳: تخم مرغ، نمک و کمی از شکر را با هم مخلوط می‌کنیم تا تخم مرغ از حالت لختی در بیاد.

گام ۴: باقی شیر و روغن مایع یا کره به همراه مایه خمیر به عمل آمده را به تخم مرغ اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

گام ۵: آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید. تا جایی که آرد به دست تمیز نچسبد. خمیر لطیفی باید داشته باشید. نصفه‌ی آخر لیوان را خیلی با دقت اضافه کنید، تا خمیر سنگین نشود.

گام ۵: روی خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و مدت یک تا یک ساعت و نیم در جای گرم قرار دهید.

گام ۶: در این فاصله مواد داخل شیرینی را آماده می‌کنیم.

گام ۷: تقریبا ۶۰ تا ۷۰ گرم گردو خرد شده را  با ۴ ق چایخوری دارچین و ۲ قاشق چایخوری کاکائو و ۲ تا ۳ ق غ کره مخلوط می‌کنیم.

گام ۸: بعد از یک ساعت خمیرمان که به عمل آمده را چونه می‌گیریم.

گام ۹:خمیر را با وردنه پهن کرده.  قطر تقریبی خمیر ۴ تا ۵  میلی متر باشد. و بهتراست که خمیر را به صورت بیضی یا مستطیلی پهن کنید.

گام ۱۰: با قلمو به خمیر آب یا شیر می‌مالیم و سپس مواد را روی خمیر می‌مالیم.

گام ۱۱: خمیر را رول می‌کنیم. و برش می‌زنیم.

به چند روش می‌تونیم شیرینی را برش بزنیم.

روش‌های برش شیرینی دارچینی

این سه روش در فیلم آموزش داده شده است. حتما فیلم تهیه رول دارچینی که در انتهای این پست گذاشتم را نگاه کنید.

روش ۱

 رول را دایره دایره برش می‌زنیم.

روش ۲

رول را دایره دایره برش می‌زنیم. سپس دایره‌هایی که برش داده‌ایم را وسطشان را با سیخ چوبی فشار داده و طرح می‌دهیم.

روش ۳

 رول را از وسط به صورت طولی برش می‌دهیم. به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و دو تکه خمیر را به هم می‌پیچیم.

توجه انواع روش های برش شیرینی در فیلم آموزش داده شده است.

گام ۱۲: سپس روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی‌ها را روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.  در فر با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰  قرار می‌دهیم تا بپزند و روی آن طلایی شود. فر را از قبل گرم کنید.

می‌توانید روی رول‌ها زرده تخم مرغ هم بمالید.

 

نکاتی برای تهیه رول دارچینی

  • قطر خمیر که باز می‌کنید ۴ تا ۵ میلیمتر باشد
  •  چونه ها را هر اندازه که دوست دارید بردارید. می‌توانید بزرگ بگیرید و رول بزرگتری داشته باشید. همچنین می‌توانید کل خمیر را یک جا یا دو قسمت کنید و یک نان بزرگ داشته باشید.
  • گردو‌ها خیلی درشت نباشند . خیلی هم له نکنید. ریز خرد کنید.
  • روی رول‌هایتان را می‌توانید زرده تخم‌مرغ بمالید؛ تا درخشنده‌تر و جلوه بیشتری داشته باشند.

در انتها فیلمی را که از مراحل تهیه و نحوه رول کردن رول دارچینی تهیه کردیم حتما ببینید.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت