کوکی دارچینی یک شیرینی بسیار لطیف و خوش طعم و خوش بو است. تهیه آن بسیار راحت است. کوکی دارچینی برای مهمانیها و پذیرایی بسیار مناسب است. همچنین برای عصرانه هم با چای بسیار مزه میدهد.
مطمئنم یک بار که آن را درست کنید طرفدار پر و پا قرصش میشوید.
پس همراه کوک استپس باشید برای تهیه کوکی خامهای یا دارچینی
(پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی)
گام ۱: ابتدا پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. در تهیه این شیرینی احتیاجی به همزن ندلرید.
گام ۲: پودر قند و همچنین تخم مرغ و وانیل و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده. و خوب با هم مخلوط کنید. توجه کنید میزان پودر قند را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.
گام ۳: یک پیمانه آرد شیرینی پزی را ابتدا الک کنید و سپس کم کم به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
گام ۴: در ظرف را با نایلون بپوشانید و مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
گام ۵: در یک ظرف مخلوط شکر و دارچین درست کنید. با نسبت ۴ تا ۵ قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری دارچین.
گام ۶: بعد از یک ساعت مخلوط را از یخچال در آورید. گلوله های کوچک از خمیر جدا کرده و در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید.
گام ۷: فر را از قبل گرم کنید. و شیرینیها را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه بپزید.
از بوی دارچین شیرینیها لذت ببرید.
به همراه چای سرو کنید .
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
(پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی)
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد شیرینی پزی یک پیمانه
پودر قند یک چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر ۵ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
دیدگاه بگذارید