پیتزای مرغ

کیک هلو - طرز تهیه کیک هلو
کیک هلو
جولای 5, 2020
روغن اسطوخودوس - خواص روغن اسطوخودوس
خواص اسطوخودوس
جولای 12, 2020

پیتزای مرغ مخصوص کوک استپس

پیتزای مرغ یک پیتزای فوق‌العاده است. پشنهاد می کنم این پیتزا را به هیچ عنوان از دست ندهید. هم در فر می‌توانید بپزید و هم در ماهیتابه بر روی گاز.

خودم به شخصه اولین بار که این پیتزا را درست کردم از اضافه مرغ آبپزی که داشتیم درست کردم. یک تکه مرغ اضافه و هوس پیتزا این غذای خوشمزه رو ساخت.

در ادامه همراه کوک استپس باشید با پخت این پیتزای خوشمزه.

در این دستور پخت طرز تهیه خمیر پیتزا را نمی‌نویسم. برای تهیه خمیر پیتزای خانگی پست مربوط به طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی را ببینید.

مقدار مواد پیتزا را نمی‌نویسم چون بنا به سلیقه خودتان می‌توانید کم و زیاد کنید. همین‌طور اگر یکی از مواد را نداشتید می‌توانید حذف کنید.

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • آرد
  • آب
  • نمک، زردچوبه و فلفل
  • مایه خمیر
  • شکر

مواد لازم برای پیتزا

  • سینه مرغ
  • قارچ
  • فلفل دلمه‌ای
  • گوجه فرنگی
  • پیاز
  • سیر
  • ادویه شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، زنجبیل و چاشنی پیتزا
  • سبزیجات شامل جعفری، مرزه و ترخون
  • پنیر پیتزا

طرز تهیه پیتزای مرغ مخصوص کوک استپس

گام 1: مرغ را به همراه چند تکه پیاز و زردچوبه آبپز کنید. در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه کنید.

گام 2: تا زمانی که مرغ می‌پزد؛ خمیر پیتزایتان را از روی دستور پخت خمیر پیتزای خانگی آماده کنید.

گام 3: بعد از پخت مرغ، آن را ریش ریش کنید. یا می‌توانید مرغ را تکه تکه کنید به سلیقه خودتان بستگی دارد. من گاهی خرد می کنم و گاهی ریش ریش می‌کنم.

گام 4: پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم.

گام 5: مرغ خرد شده یا ریش شده را به آن اضافه می‌کنیم.  ادویه‌ها را به مقدار دلخواه و همچنین سبزی‌های خرد شده و سیر خرد شده را به مواد اضافه می کنیم. کمی تفت می دهیم تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.

گام 6: سینی فر یا ماهیتابه را چرب کنید. خمیر را در سنی یا ماهیتابه باز کنید.

گام 7: روی خمیری که باز کردید، با چنگال چند سوراخ بزنید. روی خمیر کمی سس قرمز بریزید و پخش کنید و کمی هم پنیر پیتزا روی آن بریزید.

گام 8: موادی را که آماده کردید را روی خمیر پیتزا بریزید و پخش کنید.

گام 9: گوجه‌ها را حلقه حلقه خرد کرده. فلفل دلمه‌ای و قارچ‌ها را هم خرد کرده روی پیتزا بریزید .

گام 10: سپس مقداری پنیر پیتزا هم روی آن بریزید.

گام 11: فر را از قبل گرم کنید و به مدت نیم ساعت در دمای 170 درجه بپزید. هنگامی که زیر خمیر طلایی شد کافیست و پیتزای مرغ ما آمادست.

 

نکته‌هایی برای تهیه پیتزای مرغ

  • در هنگام پخت حواستان باشد، زیر خمیر طلایی شد کافیست.
  • بعد از پخت می‌توانید کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید؛ و شعله بالای فر را روشن کنید و سه تا 5 دقیقه اجازه دهید تا پنیر آب شود.
  • اگر پنیر هم اضافه نکنید؛ می‌توانید برای آنکه روی پیتزا طلایی شود، شعله بالای فر را چند دقیقه روشن کنید.
  • می‌توانید قارچ‌ها را از قبل بپزید و مواد اضافه کنید. اما اگر قارچ تازه داشتید نیازی نیست.

خوشحال می شوم بعد از پخت این پیتزا نظرتان را برایم بنویسید.

 

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت