کباب تابه ای همیشه برای ما لذیذ و برای مادرانمان غذای راحتی بوده. من با آنکه گوشت دوست نداشتم اما کباب تابه ای یکی از غذاهای مورد علاقم بود و هست.
خوب شاید خیلی ها کباب تابه ای را فقط با گوشت چرخ کرده امتحان کرده باشند. امروز در کوک استپز می خواهیم به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده کنیم.
این غذا برای کودکان نیز بسیار خوش خوراک است. پس اگر کودکی در خانه دارید حتما امتحان کنید.
این غذا بسیار خوشمزه است. از دست ندهیدش.
گام 1 : ابتدا سینه مرغ را چرخ کنید.
گام ۲: دو عدد پیاز را پوست گرفته. به خوبی بشوید. سپس با رنده ریز آن را رنده کنید و به سینه مرغ اضافه کنید.
گام ۳: کمی پودر زعفران را به روش انتخابی خودتان دم کنید. بعضی ها با آب جوش دم می کنند و بعضی با تکه ای یخ زعفران را حل میکنند.
گام 4: ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و همچنین زعفران دم شده مرحله قبل را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
گام ۵: در ظرف را گذاشته. یک ساعت راخل یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد و حسابی خوشمزه شود.
گام ۶: بعد از یک ساعت مخلوط را در آورید. در ماهیتابه ای کمی روغن ریخته. سپس مواد را داخل ماهیتابه بریزید. در ماهیتابه را ببندید.
گام ۷: کمی بعد مواد آب می اندازد بگذارید آبش را بکشد. سپس کباب تابه ای را برش دهید. هر از گاهی زیر تکه های کباب را نگاه کنید اگر سرخ شده بودند. آنها را برگردانید.
گام ۸: پس از سرخ شدن یک طرف کباب آنها را برگردانده. اگر روست دارید مقداری زعفران آب شده روی کباب ها بمالید. سپس چند گوجه را برش دهید و روی کبابها بگذارید. اگر دوست دارید چند حلقه فلفل دلمه ای هم روی آن قرار دهید. در تابه را گذاشته صبر کنید تا زیر کبابها سرخ شود.
برنج هم در کنار آن دم کنید و نوش جان کنید.
با همین روش می توانید از گوشت چرخ کرده هم کباب تابه ای درست کنید.
طرز تهیه انواع کباب ها را در کوک استپس ببینید.
همراه کوک استپز باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
انواع پلوهای ایرانی را همراه با نکته های آن بیاموزید.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
سینه مرغ ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر دلخواه نصف قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
گوجه فرنگی دو عدد
دیدگاه بگذارید