کیک زرشک

مربای زرشک - طرز تهیه مربای زرشک
مربا زرشک
نوامبر 4, 2020
طرز تهیه هات چاکلت خانگی
هات چاکلت خانگی
نوامبر 18, 2020

طرز تهیه کیک زرشک

کیک زرشک یک کیک بسیار ساده و خوشمزه و در عین حال بسیار باخاصیت است. بوی آن بسیار دلنشین است. این کیک همراه چای بسیار لذا بخش است.

خواص زرشک

زرشک دارای خواص درمانی بسیار زیادی است. ز خواص زرشک برای درمان التهاب و بهبود انواع عفونت‌ها در بدن استفاده می‌شود. زرشک در بهبود عفونت مثانه، عفونت دستگاه ادراری و عفونت‌های دستگاه گوارش مؤثر است. تأثیر میوه‌ی زرشک در مبارزه با عفونت‌های دستگاه ادراری از ریشه‌ی آن بیشتر است. زرشک به بهبود گلودرد، گرفتگی بینی، درمان سینوزیت و بهبود برونشیت و برخی دیگر از ناراحتی‌های رایج دستگاه تنفسی کمک می‌کند. از دیگر خواص زرشک این است که به درمان عفونت‌های ناشی از قارچ پوستی کاندیدا نیز کمک می‌کند.

من به زرشک بسیار علاقه دارم، از این رو به دنبال یک فکر افتادم تا یک شیرینی یا کیک با آن درست کنم. خوردن این کیک در کنار چای بسیار لذت بخش است.

پیشنهاد می کنم برای آگاهی از خواص این گیاه جادویی مقاله خواص زرشک را مطالعه نمایید.

در ادامه همراه کوک استپس باشید برای تهیه کیک زرشک خوشمزه

مواد لازم برای کیک زرشک

  • آرد ۲ لیوان
  • شیر سه چهارم لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • بکینگ پودر یکی و نصف قاشق چایخوری
  • وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری( عصاره نصف ق.چ)
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • کره ۶  قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • زرشک کمی به مقدار دلخواه

مراحل تهیه کیک زرشک

گام 1: کره و شکر را با هم ترکیب کرده کمی با همزن می‌زنیم.

گام 2: تخم مرغ‌ها و وانیل را اضافه کرده با همزن می‌زنیم تا کمی رنگ آن روشن شود.

گام 3: سپس شیر را اضافه کرده. هم می‌زنیم.

گام 4: بکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط کرده الک می‌کنیم.

گام 5: کم کم آرد را اضافه می‌کنیم. و هم میزنیم. نباید آرد گوله گوله باشد. اگر دیدید که در خمیرتان گوله های آرد هست کمی با همزن برقی بزنید تا باز شوند و مایه کیک کاملا یکدست شود.

گام 6: سپس مقدار دلخواه زرشک را با مواد مخلوط کنید.

گام 7: قالب کیکتان را چرب کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

گام 8: سپس مایه کیک زرشک مان را در قالب میریزیم. مقداری زرشک هم روی کیک بریزید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت می‌پزیم.

برای اطمینان از پخت کامل کیک، با یک خلال دندان ان را تست کنید. خلال دندان را داخل کیک بزنید و در آورید اگر کیک به خلال دندان نچسبید یعنی پخته است.

این کیک خیلی راحت آماده می شود امیدوارم بپزید و لذت ببرید. خوشحال می‌شوم نظراتتان را برایم ارسال کنید.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

 

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت