مربای زرشک طعم فوق العاده ای دارد. ترشو شیرین. علاوه بر طعم این مربا بسیار زیبا و خوش رنگ است. که حتما باید آن را در فصل زرشک تازه درست کنید.
زرشک گیاه بی نظیری است و خواص فراوانی دارد. شاید بیشتر ما زرشک را تنها در زرشک پلو سرو کنیم. یا آب زرشک از بیرون تهیه کنیم.
همراه من در کوک استپس باشید برای این مربای خوشمزه و خوشرنگ
برای تهیه مربای شکر باید از زرشک تازه استفاده کنید.
ابتدا زرشک را پاک کرده. و میشوییم. بعد شستن و آبکشی کردن، لا به لای زرشک شکر میپاشیم. زرشک را در یخچال قرار میدهیم و یک روز صبر میکنیم.
زرشک در این مدت آب میاندازد و برای پخت نیازی به اضافه کردن آب ندارد.
روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا آب شود. سپس شعله رو کم کرده بگذارید آرام آرام بپزد و قوام آید.
میزان قوام مربا به حد دلخواه رسید آن را از رو حرارت بردارید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
زرشک پاک کرده تازه ۱ کیلو
شکر ۲ کیلو
دیدگاه بگذارید