بستنی موزی امروز ما با بقیه بستنی موزیها فرق میکند. بستنی موزی های بازار صرفا مزه موز میدهند؛ اما بستنی موزی که امروز به شما آموزش میدهم متفاوت است و پایه بستنی موز است.
یک روز هوس بستنی کرده بودم و دوست داشتم خودم بستنی درست کنم. گشتم در سایتهای خارجی و این رسپی را پیدا کردم. البته من بدون خامه و کاملا گیاهی درست کردم. شما میتوانید مقداری خامه به این مواد اضافه کنید؛ اما بدون خامه هم بسیار خوشمزه است.
پیشنهاد می کنم طرز تهیه بستنی طالبی را هم ببینید.
مقدار مواد کاملا دلخواه است. اما چون پایه بستنی موز است. میوه دوم را نصف یا کمتر از نصف مقدار موز بریزید.
موز ۳ عدد
زردآلو یا هلو نصف مقدار موز
گردو خرد شده ۳ عدد
وانیل دلخواه نوک قاشق چایخوری
خامه قنادی دلخواه دو سه قاشق
شکلات چیپسی دلخواه برای تزئین
ابتدا موزها و زردآلو یا هلوها را پوست کنده و خرد کنید. اگر زردآلو استفاده میکنید نیازی به پوست کندن ندارد.
مقداری از زردآلو یا هلو را جداگانه خیلی ریز خرد کنید.
میوهها را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
سپس میوههای خرد شده و یخ زده را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید. اگر دوست داشتید مقداری وانیل هم اضافه کنید
همچنین اگر مایل بودید کمی خامه هم میتوانید به آن اضافه کنید. که من دوست داشتم کاملا بستنی گیاهی درست کنم و خامه اضافه نکردم. قطعا مقداری خامه بافت بستنی را بهتر میکند.
سپس میوههای میکس شده را از مخلوط کن خارج کنید و گردو و میوههایی که ریز خرد کردید را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید.
بستی را در قالب ریخته. روی بستنی، شکلات چیپسی و گردو بریزید. سپس در فریزر به مدت یک ساعت قرار دهید. بعد یک ساعت بستنی شما آماده است.
پیشنهاد می کنم طرز تهیه بستنی طالبی را هم ببینید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
موز ۳ عدد
زردآلو یا هلو نصف مقدار موز
گردو خرد شده ۳ عدد
وانیل دلخواه نوک قاشق چایخوری
خامه قنادی دلخواه دو سه قاشق
شکلات چیپسی دلخواه برای تزئین
دیدگاه بگذارید