کیک موزی

پیچاق قیمه اردبیلی - طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی
پیچاق قیمه اردبیلی
می 25, 2020
توپک سیبزمینی – طرز تهیه توپک سیب زمینی
توپک سیب‌زمینی
ژوئن 4, 2020

طرز تهیه کیک موزی فوق العاده خوشمزه برای عصرانه

کیک موزی را به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. اگر موزهایتان سیاه شده به غیر از شیرموز همیشگی میتوانید این کیک موزی خوشمزه را درست کنید.

برای میان وعده خوراکیهای مختلفی را میتوان درست کرد. اما اکثرا دوست داریم کیک یا شیرینی به همراه چای یا قهوه میل کنیم. شاید خیلی از شما دوستانی که به این سایت سر زدید کیک ها و شیرینی های خانگی را به انواع آماده آن ترجیح دهید. پس برایتان یک کیک خوشمزه یعنی کیک موزی درست کرده ام که دستور تهیه آن را برایتان قرار می دهم تا شما هم درست کنید و لذت ببرید.

به دلیل داشتن موز و هویج میتواند برای کودکان نیز بسیار مناسب باشد. همچنین می توانید از شکر کمتری استفاده کنید و تا قند مضر آن کمتر باشد.

برای تهیه کیک موزی خوشمزه همراه کوک استپس باشید.

طرز تهیه انواع شیرینی را هم ببینید.

در ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک موزیمان

مواد لازم

توجه کنید منظور از پیمانه، لیوان دسته دار فرانسوی است.

  • آرد یک پیمانه و نصفی
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • گردو نصف پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر یک چهارم پیمانه
  • موز 1 عدد متوسط
  • هویج 1 عدد کوچک
  • کره نصف پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه کیک موزی

گام 1:کره نرم شده (کره ای که به دمای اتاق رسیده) و شکر را با هم ترکیب می کنیم و خوب به هم می زنیم. تا نرم و روشن شود. با همزن برقی هم بزنید.

گام2: تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کیک موزی مان اضافه می کنیم و هم می زنیم.

گام 3 : وانیل و سپس شیر را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود.

گام 4: سپس موز را با یک چنگال له می کنیم. و داخل مواد میزیزیم و مخلوط می کنیم. توجه کنید نیاز نیست موز کاملا نرم شود مقداری تکه های موز هم وجود داشته باشد مشکلی نیست.

گام 5: یک هویج کوچک را رنده کرده به مواد کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

گام 6: گردو خرد شده را نیز اضافه می کنیم.

گام 7: سپس آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و کم کم الک می کنیم و به مایه کیک اضافه می کنیم.

آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم.

گام 8: سپس در یک قالب دلخواه کاغذ روغنی قرار می دهیم و مواد کیک موزی را داخل قالب می زیریم. توجه کنید مواد تا نمی از ارتفاع قالب برسد نه بیشتر چون کیک پف می کند.

گام 9: برای تزئین کیک به  دلخواه می توانید یک عدد موز را به دو نیمه تقسیم کنید و روی مواد قرار دهید

گام 10: فر را روی دمای 150 درجه سانتی گراد قرار داده . چند دقیقه قبل آنکه کیک را در فر قرار دهید فر را گرم کنید. پخت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان می برد. برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید یک خلال دندان را داخل کیک بزنید و در آورید. اگر مواد به خلال دندان نچسبیده بود؛ کیک موزی ما حاضر است.

نکات تهیه کیک موزی

  • موز را خیلی زیاد نریزید زیرا کیک حالت خمیری می گیرد.
  • این کیک را در قابلمه هم می توانید تهیه کنید.
  • برای تزئین از حلقه های موز هم می توانید استفاده کنید.
  • فر را از قبل گرم کنید
  • بعد از حدود 40 دقیقه حواستان باشد تا کیک نسوزد.

عکاس میترا قربانی

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

فیلمی از مراحل تهیه کیک موزی برایتان تهیه کرده‌ایم می توانید ببینید.

 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت