بابا گانوش یک پیش غذا یا میان وعده بسیار مقوی و خوشمزه عربی است. این غذا بیشتر در لبنان تهیه می شود ولی خوب در دیگر کشورهای خاورمیانه نیز تهیه می شود.
برای تهیه باباگانوش از بادمجان کبابی و ارده استفاده میشود به همین دلیل بسیار مقوی و دارای خواص فراوانی است.
سعی کنید از بادمجانهای استفاده کنید که تخم کمتری دارند.
از ارده در بسیاری از غذاهای اعربی استفاده میشود. مثل هوموس. طرز تهیه هوموس را هم ببینید.
در ادامه همراه من در کوک استپس باشید با طرز تهیه باباگانوش.
میزان مواد گفته شده یک کاسه کوچک می شود به همین نسبت میتوانید مواد را بیشتر کنید.
گام ۱: ابتدا بادمجانها را به روشی که دوست دارید کبابی کنید. برای کبابی کردن بادمجان میتوانید آنها را روی گاز یا در فر کبابی کنید.
گام ۲: بادمجانهای کبابی را پوست گرفته و آنها را به خوبی له میکنیم. من با گوشتکوب برقی که کردم. میتوانید داخل غذاساز یا مخلوط کن هم بریزید
گام۳: سپس سیر رنده شده به اضافه کنید.
گام ۴: باقی مواد یعنی ارده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، زیره و جعفری را به ان اضافه کرده و خوب میکس کنید
به همین سادگی باباگانوش آماده شد. روی آن را با جفری و روغن زیتون تزئیبن کنید
من کنار آن از ترتیلا استفاده کردم و یک میان وعده فوقالعاده میشود. طرز تهیه ترتیلا را هم در کوک استپس ببینید و کنار این دیپ خوشمزه تهیه کنید و نوش جان کنید. البته با نان های دیگر هم خوشمزه می شود.
غذاهای دیگر با بادمجان را می توانید در سایت کوک استپس ببینید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
بادمجان ۲ عدد متوسط
سیر ۲ تا ۳ حبه
ارده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز
نمک
فلفل قرمز
دیدگاه بگذارید