آش رشته یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین آش های ایرانی است. معمولا وقتی کلمه آش به تنهایی به کار برده میشه منظور و مرادمان همان آش رشته است. طرز تهیه آش رشته خیلی سخت نیست و هر کس بنا به سلیقه اش مواد محتلفی به آن اضافه می کند.
این غذا به دلیل داشتن حبوبات و سبزیجات، بسیار پرخاصیت و مفید است. خواص حبوبات را در مقالههای خواص حبوبات میتوانید مطالعه نمایید.
بسیاری این آش را با کشک میل می کنند اما بعضی افراد با سرکه یا آبغوره هم سرو می کنند؛ که کاملا سلیقه ایست. شما هم اگر همیشه با کشک خورده اید با سرکه و آبغوره تست کنید یک بار شاید دوست داشته باشید.
و اما طرز تهیه آش رشته ، من همیشه فکر می کردم پخت آش به خصوص آش رشته خیلی سخت است. اما وقتی دست به کار شوید چیز دیگری ثابت می شود. پس لطفا دست به کار شوید.
گام ۱: برای پخت آش از یک روز قبل نخود، لوبیا و عدس را خیس کنید و دو سه بار آب آن را خالی کنید؛ تا باعث نفخ نشوند.
گام ۲: در یک قابلمه مناسب و نسبتا بزرگ نخود و لوبیا را بریزید. درون قابلمه به اندازه کافی آب بریزید و بگذارید تا نخود و لوبیا بپزند. مقدار حبوبات به خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید می توانید بیشتر یا کمتر کنید.
گام۴ : وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد عدس یا ماش را که آنها را هم از روز قبل خیسانده اید اضافه کنید بگذارید خوب بپزد .
گام ۵: در ظرفی جدا گانه پیاز تان را همراه سرخ کنید. مقداری از ان را داخل آش بریزید و مقداری هم برای روی آش نگه دارید.
گام ۶: وقتی حبوبات پخت، سبزی آش را اضافه کنید. و صبر کنید تا سبزی ها بپزد. سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، تره و اسفناج می باشد.
گام ۷: بعد پخته شدن سبزی که نشانه ان تغییر رنگ سبزی است، باید رشته را اضافه کنید.
گام ۸ : رشته های مختلف با هم فرق دارند بعضی زود وا می روند بعضی نه. یا بعضی لعاب می دهند.اگر بعد ریختن رشته دیدید آش شل است و لعاب مناسب را ندارد ؛ یک قاشق غذا خوری آرد را در آب حل کنید و در آش بریزید. و صبر کنید کمی بپزد.
گام ۹: در کنار آش همراه پیازی که از قبل سرخ کردید. سیر هم سرخ کنید. البته سیر را خیلی سرخ نکنید تا طعم تلخی نگیرد. کمی هم نعنا داغ درست کنید. هنگام سرو روی آش بریزید.
خواص کشک را هم می توانید در پست خواص کشک مطالعه نمایید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
عدس یا ماش نصف لیوان
پیاز درشت یک عدد
سبزی آش
رشته آشی
نعنا خشک به مقدار دلخواه
سیر چند حبه
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
دیدگاه بگذارید