طرز تهیه آش رشته – نکات پخت آش رشته خوشمزه

طرز پخت ماهی – طرز تهیه ماهی سرخ شده یا کبابی در فر
طرز پخت ماهی – طرز تهیه ماهی سرخ شده یا کبابی در فر
آوریل 17, 2020
خواص بی نظیرنخود برای سلامتی – خواص نخود
خواص بی نظیر نخود برای سلامتی – خواص نخود
آوریل 22, 2020

طرز تهیه آش رشته و نکات پخت آن

آش رشته یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین آش های ایرانی است. معمولا وقتی کلمه آش به تنهایی به کار برده میشه منظور و مرادمان همان آش رشته است. طرز تهیه آش رشته خیلی سخت نیست و هر کس بنا به سلیقه اش مواد محتلفی به آن اضافه می کند.

این غذا به دلیل داشتن حبوبات و سبزیجات،  بسیار پرخاصیت و مفید است. خواص حبوبات را در مقاله‌های خواص حبوبات میتوانید مطالعه نمایید.

بسیاری این آش را با کشک میل می کنند اما بعضی افراد با سرکه یا آبغوره هم سرو می کنند؛ که کاملا سلیقه ایست. شما هم اگر همیشه با کشک خورده اید با سرکه و آبغوره تست کنید یک بار شاید دوست داشته باشید.

و اما طرز تهیه آش رشته ، من همیشه فکر می کردم پخت آش به خصوص آش رشته خیلی سخت است. اما وقتی دست به کار شوید چیز دیگری ثابت می شود. پس لطفا دست به کار شوید.

مواد لازم:

  • نخود نصف لیوان (مطالعه خواص نخود)
  • لوبیا چیتی نصف لیوان 
  • عدس یا ماش نصف لیوان (مطالعه خواص عدس و خواص ماش)
  • پیاز درشت یک عدد
  • سیر چند حبه
  • نعنا
  • رشته آشی
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سبزی آش

طرز تهیه آش رشته:

گام ۱: برای پخت آش از یک روز قبل نخود، لوبیا و عدس را خیس کنید و دو سه بار آب آن را خالی کنید؛ تا باعث نفخ نشوند.

گام ۲: در یک قابلمه مناسب و نسبتا بزرگ نخود و لوبیا را بریزید. درون قابلمه به اندازه کافی آب بریزید و بگذارید تا نخود و لوبیا بپزند. مقدار حبوبات به خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید می توانید بیشتر یا کمتر کنید.

گام۴ : وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد عدس یا ماش را که آنها را هم از روز قبل خیسانده اید اضافه کنید بگذارید خوب بپزد .

گام ۵: در ظرفی جدا گانه پیاز تان را همراه  سرخ کنید. مقداری از ان را داخل آش بریزید و مقداری هم برای روی آش نگه دارید.

گام ۶: وقتی حبوبات پخت، سبزی آش را اضافه کنید. و صبر کنید تا سبزی ها بپزد. سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، تره و اسفناج می باشد.

گام ۷: بعد پخته شدن سبزی که نشانه ان تغییر رنگ سبزی است، باید رشته را اضافه کنید.

گام ۸ : رشته های مختلف با هم فرق دارند بعضی زود وا می روند بعضی نه. یا بعضی لعاب می دهند.اگر بعد ریختن رشته دیدید آش شل است و لعاب مناسب را ندارد ؛ یک قاشق غذا خوری آرد را در آب حل کنید و در آش بریزید. و صبر کنید کمی بپزد.

گام ۹: در کنار آش همراه پیازی که از قبل سرخ کردید. سیر هم سرخ کنید. البته سیر را خیلی سرخ نکنید تا طعم تلخی نگیرد. کمی هم نعنا داغ درست کنید. هنگام سرو روی آش بریزید.

نکات مهم پخت آش رشته

  • سبزی آش مخصوص آش رشته، شامل جعفری، گشنیز، تره و اسفناج می باشد.
  • سیر را جداگانه سرخ کنید نه همراه پیاز چون پیاز داع را مقداری باید داخل آش بریزید و هم اینکه زمان سرخ شدنشان با هم فرق دارد. سیر خیلی سریع سرخ می شود.
  • حبوبات را همیشه از یکی دو روز قبل خیس کنید تا نفخشان گرفته شود.
  • رشته هایی که در بازار موجود هستند هر کدام زمان پخت متفاوتی دارند. پس وقتی رشته را در اش ریختید به پخت آن توجه کنید که به موقع خاموش کنید.
  • همچنین میزان شوری رشته ها متفاوت است. پس در هنگام پخت نمک نریزید پس از ریختن رشته اگر نمک آش کم بود کمی نمک اضافه کنید. البته توجه کنید اگر با کشک می خواهید سرو کنید، کشک هم نمک دارد.
  • طرز تهیه آش رشته میتواند متفاوت باشد؛ و هر کس بنا به سلیقه اش مواد محتلفی به آن اضافه می کند.مانند شلغم، لبو، سیب زمینی و ... .

خواص کشک را هم می توانید در پست خواص کشک مطالعه نمایید.

همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.

نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

طرز تهیه آش رشته - نکات پخت آش رشته خوشمزه
 
محصولات تازه کوک استپز

بالاترین کیفیت
طعم خوب غذاهای خانگی


انواع غذاها ترشیجات، شیرینی ها، نان ها، خورش ها


دستور پخت غذاهای دیگر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
مشاهده دستورهای پخت