شیرینی انجل آیز از انواع شیرینیهای مربایی است با این تفاوت که بسیار ساده تهیه می شود. این شیرینی مناسب پذیرایی نوروز میباشد. حتما امتحان کنید.
امیدوارم این شیرینی را بپزید و از پخت آن و بوی خوب وانیل هنگام پخت لذت ببرید. همراه کوک استپس باشید برای پخت شیرینی انجل آیز.
طرز تهیه قرابیه یونانی و شیرینی مربایی و شیرینی زبان گربه را بخوانید.
گام ۱: ابتدا آرد را الک کرده و در کاسهای با بکینگ پودر، نمک، وانیل و شکر خوب مخلوط کنید.
گام ۲: زرده تخم مرغ و کره را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا خمیر یک دست و بدون چسبندگی به دست آید.
گام ۳: خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
گام ۴: بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را از یخچال در آورده. روی سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید.
گام ۵: از خمیر گلولههایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید. سپس گلوله را در سفیده تخم مرغ که با چنگال هم زدهاید و از حالت لختی در آمده است، بغلتانید. سپس در بادام خرد شده بغلتانید و با فاصله در سینی فر بچینید. با انگشت وسط شیرینیها را کمی گود کنید.
گام ۶: شیرینیها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه بپزید. فر را از قبل گرم کنید.
گام ۷: بعد از خنک شدن شیرینی ها مارمالاد را وسط شیرینی ها که گود کردهاید بریزید.
در دمای فر برقی ۱۶۰ درجه و دمای فر گازی ۱۸۰ درجه بپزید.
همراه کوک استپس باشید برای یاگیری یک آشپزی ساده.
عکاس میترا قربانی
نظراتتان را برای ما بنویسید. و ما را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.
آرد گندم ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تزئین:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد
بادام خرد شده
دیدگاه بگذارید